Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Chevy Volt Informasjon

The Volt er en bil i utvikling av Chevrolet, en divisjon i General Motors. Volt er planlagt for utgivelse i slutten av 2010 for 2011 årsmodell. Identifikasjon

Chevy Volt er en elektrisk drevet bil som kjører på et batteri som kan lades fra husholdning nåværende og kan generere sin egen elektrisitet når batteriets ladenivå er lavt. Volt krever ikke bensin for korte turer.
Avstand

Når fulladet, gjør at Volt drivere å reise for 40 miles utelukkende på batteriet sitt. Chevrolet ankom 40-mile merke basert på data som viser den gjennomsnittlige rundtur pendle til arbeid i USA er 40 miles eller mindre.
Ladetid

Chevy Volt krever åtte timer å lade fullt når du bruker en standard 120-volt uttak. Chevrolet antyder at sjåførene plugg i bilen om natten for å forberede en morgen pendle.
Egenskaper

Når Volt reiser utover 40 miles, sparker sin bensindrevet generator inn, og bilen er i stand til å reise "hundrevis av ekstra miles" på en tank med bensin, ifølge Chevrolet.
Fordelene

Når du kjører på batteri sin, Chevy Volt avgir ingen utslipp. Volt også lar sjåførene å fylle opp sine drivstofftanker sjeldnere, hvis noen gang, og dermed spare penger på bensinstasjonen.
Pris

Per desember 2009 var Prisen på Volt var ennå ikke bestemt, men Chevrolet rapporterer at Volt vil kvalifisere for en $ 7500 føderal inntektsskatt kreditt tilbys for å kjøpe plug-in elbiler

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105355.html

Previous:
Next:

hybrid Cars