Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om Electric Automobiles

Elektriske biler har eksistert siden 19-tallet, men økningen av bensindrevne biler tidlig i det 20. århundre raskt dyttet dem inn irrelevancy. Elektriske biler gjør et comeback på grunn av offentlig bekymring over energi kriser og drivstoffkostnader. Tidlig elbiler

Elektriske biler ble utviklet i Europa gjennom hele det 19. århundre, og av USA mot slutten av 1890-tallet og tidlig på 1900-tallet. Amerikanske selskaper som Baker og Edison produsert populære elektriske biler ved århundreskiftet som manglet utvalget av bensindrevne biler, men Utsolgt dem.
Nåværende og fremtidige elektriske biler

REVA, basert i India, er i dag verdens største el-bil produsenten, selv om bilene er stort sett funnet i India og Europa. Innen 2010 vil biler fra andre selskaper, som for eksempel Aptera 2-serien og Mitsubishi i MiEV være kommersielt tilgjengelig.
Speed ​​
p Det er bare en håndfull av elektriske biler som kan oppnå hastigheter større enn 60 mph. Nissan EV-02, for tiden i prototype form, er en av de få som kan. Reva modeller topp ut rundt 50 mph, mens andre elektriske biler er bare egnet for nabolaget, med en hastighet rundt 25 til 30 mph.
Electric vs Hybrid

Pure elektrisk biler har ikke en forbrenningsmotor. Hybridbiler har både en elektrisk motor og en bensindrevet forbrenningsmotor som gjør bilen til å kjøre etter sin elektrisk ladning er oppbrukt.
Batterier

Mens litium ion og litium ion polymer er populære batterier til elektriske biler, er det et bredt spekter av typer batterier for dagens elbiler. Andre typer elektrisk bil batterier omfatter nikkel metall hydrid og nikkel-kadmium. De fleste elektriske kjøretøy batterier har høy pris problemer, og må ta betalt for timer på en elektrisk rutenett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105294.html

Previous:
Next:

hybrid Cars