Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

SUVer med over 30 miles per gallon

Sport nyttekjøretøyer er vanligvis ikke forbundet med god gass kjørelengde. Likevel er det en håndfull kompakte SUVer som kan oppnå det magiske tallet 30 + miles per gallon. Ford Escape, Mazda Tribute og Mercury Mariner Hybrid SUV tilby de beste mpg rangeringer, ifølge EPA. Kvikksølv er en avdeling av Ford. Ford eier også en eierandel i Mazda. The Escape, Mariner og Tribute deler de samme drivverket komponenter. Ford Escape

2011 Ford Escape Hybrid skylder sine grønne bona Fides til Toyota siden Ford leide viktige aspekter ved Toyotas hybridteknologi for Escape SUV. En 2,5-liters Atkinson-syklus in-line firesylindret motor og permanent-magnet elektrisk motor på Escape. Den bensin delen av motor genererer 155 hestekrefter, mens den elektriske motoren utvikler 94 for en netto hestekrefter av 177. The Escape genererer også 136 fot-pounds av dreiemoment. En elektronisk styrt kontinuerlig variabel transmisjon overfører kraft til hjulene. Ford anslår Escape drivstoffeffektivitet på 30 mpg i bykjøring og 34 på motorveien. EPA er litt mer sjenerøs, noe som gir Escape Hybrid 31 i byen og 34 på motorveien for en kombinert mpg av 32 år. En full 15,1-liters drivstofftank kan ta Escape 435 miles.
Mazda Tribute

2010 Tribute Hybrid oppnår de samme mpg tall som Escape. I likhet med Escape, bruker Tribute en 2,5-liters firesylindret motor kombinert med en elektrisk motor for å generere 177 hestekrefter. Den bruker også en CVT å bedre akselerasjon og bestått evne. Drivere opererer Tribute bare på batteristrøm kan oppnå hastigheter på opptil 25 km /h over korte avstander. Det kan få 31 mpg i bykjøring og 34 på den åpne veien for en kombinert mpg av 32 år.
Mercury Mariner

Selv om Ford shuttered sin Mercury divisjon i januar 2011, klarte den å presse ut enda en utgave av Mercury Mariner Hybrid. Den 2011 Mariner Hybrid er utstyrt med samme motor som Ford Escape Hybrid: 2,5-liter in-line fire med elektrisk motor for å utvikle 177 netto hestekrefter. Den er også utstyrt med samme CVT. Mariner drivstoff kjørelengde er identisk med Escape. Mariner har imidlertid en litt mindre drivstofftank enn Escape på 15 liter for å gi Mariner en total rekkevidde på 432 miles på en full tank av gass.
Mitsubishi Outlander Sport &

ikke-hybrid 2011 Mitsubishi Outlander Sport SUV bryter knapt 30 mpg mark, og det er bare i landeveiskjøring. De to-wheel-drive versjon oppnår 25 mpg på byens gater og 31 på motorveien, slo ut andre ikke-hybrider som Hyundai Tucson og Kia Sportage. Outlander kan konkurrere mot hybrider fordi en mindre 2-liters in-line firesylindret motor vifter med en beskjeden 148 hestekrefter og en rimelig 145 fot-pounds av dreiemoment makter det. Det hjelper også at det er £ 400. lettere enn sin storebror, Mitsubishi Outlander, og er utstyrt med en CVT.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105531.html

Previous:
Next:

hybrid Cars