Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Positivt og ulemper av en hybrid

Hybrid elektriske biler eller hybridbiler, kombinere standard forbrenningsmotor med en elektrisk drevet drivverk system. Fordelen med dette systemet er at en motor systemet supplerer andre, slik at for en bil som er pålitelig, lave utslipp og høy kjørelengde. Det er noen klare fordeler og ulemper til denne type kjøretøy. Koste

Selv om noe subsidiert av regjeringen skatt pause initiativer, kan hybrider være tusenvis av kroner dyrere enn standard forbrenningsmotor biler. Dette er eie til fornyelse av teknologien. Dette er imidlertid noe motvirket av lavere drivstofforbruk, høyere drivstoff-effektivitet og lavere kostnader for grunnleggende vedlikehold. Bremsene må byttes ut sjeldnere, for eksempel.
Forurensning

Ikke bare er mindre drivstoff som brukes i en hybrid bil, men det er også brukt mer effektivt. Utslipp ved tomgangskjøring - en stor bidragsyter til forurensning fra kjøretøy - er kuttet til null på grunn av den elektriske motoren. Varmen som er normalt utsvevende ved bremsing blir omdannet til elektrisk energi som lader den elektriske motoren, regenererende kapasitet på batteriet uten å måtte stadig plugge bilen til en stikkontakt.
Batteri

Batteriet i en hybridbil er en av de dyrere og delikat komponenter. Når det uunngåelig mislykkes etter 9 til 12 år, kan en erstatning koste tusenvis av dollar. Forhåpentligvis, så batteriteknologi vokser mer sofistikerte, vil disse batteriene vokse i kapasitet, liv og reduksjon i kostnadene.
Fuel Economy

En datastyrt system håndterer en myk overgang fra elektrisk kraft til gasskraft i mest mulig effektiv måte. Ved oppstart og under lav hastighet forhold, er den elektriske motoren som brukes nesten utelukkende, drastisk redusere bruken av drivstoff. Lav egenvekt, en mindre motor og aerodynamisk design ytterligere økning drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105530.html

Previous:
Next:

hybrid Cars