Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Raske fakta om Hybrid Engines

Hybrid motorer inkorporere elementer av både forbrenningsmotor og elektrisk kraft for å drive bilen. De er miljømessig renere, og få bedre gass kjørelengde enn en tradisjonell motor.
Key Feature

viktig funksjon i en hybrid motor er dens evne til å veksle mellom bensindrevet forbrenningsmotor og elektrisk batteri når det trengs. Når bilen stopper på rødt lys, for eksempel, slår forbrenningsmotor ned og bilen bytter til den elektriske batteriet.
Tax Credit

kjøpere av biler med hybrid motorer er kvalifisert for en skatt kreditt på opp til $ 3400 fra den føderale regjeringen. Disse kredittene fase ut som produsenten når grensen på 60.000 hybridbiler solgt. |
2010 Modeller

Auto produsenter har tilsammen 30 forskjellige modeller av hybridbiler tilgjengelig til salgs for 2010 årsmodell. Disse spenner fra Honda Insight, en kompakt bil som er tilgjengelig for mindre enn $ 20 000, opp til Mercedes S400 Benz, en luksus kjøretøy oppført for $ 87950.
Carbon Footprint

Hybrid-motorer er miljømessig renere fordi motorene avgir mindre karbondioksid per mil drevet enn et kjøretøy som drives med bare en forbrenningsmotor. Dette er på grunn av sin bruker mindre bensin eller diesel.
Bedre gass kjørelengde

Kjøretøy med hybrid motorer få høyere kjørelengde per gallon siden mindre bensin er brent. 2010 Toyota Prius, en 4-sylindret hybridbil, har vært vurdert i 51 miles per gallon på motorveien kjører og 48 miles for bykjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105334.html

Previous:
Next:

hybrid Cars