Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva er en hybridbil?

Erkjenner uttømming av fossilt brennstoff og vår overdreven avhengighet av olje til energi, har bilprodusenter begynt å gjøre framskritt mot å utvikle kjøretøy som bruker andre kilder for sin energi, som hydrogen og elektrisitet. Hybridbil er deres første vellykket produkt i denne linjen. Hva er en Hybrid

En hybridbil representerer ekteskapet av den brennbare gassen motor og elektrisk motor. Ofte i stand til å gå dobbelt så langt som en konvensjonell bil på én tank av gass, gir hybrid også ut langt mindre utslipp.
Hvordan en hybridbil anlegg

Den hybride bil har en høy batteri-drevet som brensel kjøretøyet, enten alene i lave hastigheter eller i forbindelse med bensin-motor. I en full hybrid, er den elektriske motoren i stand til å kjøre bilen ved lave hastigheter (vanligvis for bykjøring) til mer kraft er nødvendig og bensinmotor spark i. En mild hybrid bruker både bensin og elektrisk motor sammen for å få mer kjørelengde ut av kjøretøyet. Batteriet er stadig lades gjennom bremsing og bruk av gassmotor.

Fordeler av en Hybrid

Ikke bare hybrid produsere færre utslipp og få du bedre drivstofføkonomi - det tjener også statlige og føderale skattefradrag. Også, som flere hybrider kommet i bruk, er etterspørselen etter utenlandsk olje sannsynligvis reduseres, noe som kan få ned drivstoffprisene.
Ulemper av en Hybrid

Hybridbiler ofte koster mer enn vanlige hybridbiler, alt fra $ 2000 til $ 5000. Bilene er tyngre på grunn av batteripakker. Det kan være noen ekstra gebyrer for registrering i enkelte stater. Ulykker er mer farlig som det er en ekstra risiko for eksponering for høyspentledninger. De har en lavere akselerasjon enn andre biler. Endelig kan de bare bli jobbet videre av spesielt opplærte mekanikere som de har ekstremt kompliserte systemer.
Batterilevetid

Siden batteriet er stadig lades, har det en levetid på ca åtte år, som er trolig nok til å dekke sikt å eie bilen. Batteriene har ventiler som tillater dem å holde kjølig i varmt klima, og mens det er et lite krafttap i kaldt klima, forsvinner dette etter at batteriene varme opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105319.html

Previous:
Next:

hybrid Cars