Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan en Hybrid Propulsion System Work?

Hybrid biler kombinere teknologier for å lage den mest kostnadseffektive og energieffektive fremdriftssystemer mulig. Disse systemene er avhengige av reduserte forbrenningsmotorer og elektriske motorer for å levere nok energi utgang til å drive et kjøretøy ved standard hastigheter. Combustion Engine

Både standard-og hybridbiler har forbrenningsmotorer, men hybridbiler har mindre motorer som bidrar mindre av den totale makten. Forbrenningsmotorer krever bruk av bensin, men de mindre motorene i hybrid biler bruker mindre bensin.
Electric Motor

Den elektriske motoren utgjør den andre halvparten av hybrid fremdriftssystem. Motoren driver hjulene ved lave hastigheter, men kombinerer med motoren til å drive bilen ved høyere hastigheter.
Parallel Hybrider
p Som for 2009, alle hybrid kjøretøyer tilgjengelig for forbrukeren, er klassifisert som parallelle hybrider. Med denne type hybrid, den elektriske motoren og forbrenningsmotor kombinere effekt samtidig for å drive bilen.
Series-Parallel Hybrider

Series-parallelle hybrider fortsatt bruke både forbrenning og elektrisk motor, men effekten av både fremdrift kilder ikke blande ikke sammen. I stedet, motor og motoren har separate baner i girkassen, teoretisk slik at fremdriftssystem for å kjøre på de to kildene enten separat eller sammen, avhengig av omstendighetene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105506.html

Previous:
Next:

hybrid Cars