Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva er forskjellene Blant Gen 1 Gen 2 & Gen 3 Toyota Prius?

Opprinnelig introdusert av Toyota i Japan i 1997, Prius ble raskt verdens mest solgte gass-elektrisk hybrid kjøretøy. Drevet av markedets hunger etter mer drivstoff-effektive og miljøvennlige alternativer til bensinslukende SUVer, syntes Prius å være mest populær løsning, til tross for ytelsen overlegenhet av konkurrerende hybrider som Honda Insight. Gjennom årene har Prius gjennomgått flere revisjoner som har økt sin ytelse og drivstofføkonomi. Generation jeg

Første generasjon Prius ble markedsført kun i Japan, som begynner i 1997. Denne første versjonen av bilen inneholdt en 58-hestekrefters bensinmotor og en 40-hestekrefter elektrisk motor. Det var en fem-seters sedan med konvensjonelle styling helt ulikt fremtidige generasjoner av bilen. Selv presentert som en drivstoffgjerrig alternativ til bensindrevne biler, oppnådde Prius mindre enn spektakulære kjørelengde tall, og Toyota vil i betydelig redesign bilen før den slippes på det globale markedet.
Generation II

I 2001 ble andre generasjon Prius solgt i internasjonale markeder, inkludert USA. Kroppen ble redesignet til en fem-passasjer kombi sedan, med flere stilige linjer enn den opprinnelige bilen. Enda viktigere, ble bilens ytelse forbedres ved å øke kraften i sin bensinmotor til 70 hestekrefter og produksjonen av sin elektriske motor til 44 hestekrefter. En ny modulær batteripakke var lettere og produsert mer kraft, og bilens kjørelengde estimater økt til 52 mpg i byen og 45 mpg på motorveien.
Generation III

I 2004 årsmodell, introduserte Toyota Generation III Prius (ofte forveksling referert til som den andre generasjon Prius) til det amerikanske markedet. Utgangseffekt fortsatte å øke med denne generasjonen; bilens bensinmotor produsert 76 hestekrefter, og resultatet av sin elektriske motor økt dramatisk til 67 hestekrefter. Kjørelengde anslag for Generation III Prius var mer imponerende, så vel, økende til 60 mpg i byen og 50 mpg på motorveien.
Future Generations

Prius ble redesignet igjen i 2010, men selve hjertet i drivverk og konfigurasjonen som en fem-passasjer sedan forble den samme. Bensin motor i 2010 Prius produsert 98 hestekrefter, og total system produksjonen var 134 hestekrefter. Per 2011 hadde Toyota planer om å innføre en mer drivstoffeffektiv versjon av Prius, kalt Prius C, og en større vogn versjon av bilen, kalt Prius V.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105538.html

Previous:
Next:

hybrid Cars