Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om Toyota Hybrid Cars

Toyota står i dag som verdens største bil maker. Japan-baserte multinasjonale selskap er i spissen for push for drivstoff-effektive biler med en ny besetning av hybridbiler. Stigende drivstoffkostnader har de fleste amerikanske og europeiske forbrukere desperat å finne ut hvordan du får mest mulig ut av en tank av gass. Mange av disse forbrukerne er å snu til Toyota hybridbiler for svaret. History of

Toyota Motor Co begynte sin dedikasjon til innovasjon i 1937. Den Toyoda (ikke en skrivefeil) familie av Japan produsert lastebiler for den keiserlige japanske hæren under andre verdenskrig. Effektiviteten av Toyotas krigstid produksjonen overført til etterkrigstidens markedet. De raskt etablert seg som en pålitelig kommersiell personbil selskapet. I 1970 ble Toyota levert sine biler rundt om i verden. På begynnelsen av 1990-tallet begynte Toyota å lete etter måter å gjøre biler som er mer økonomisk i forhold til drivstofforbruk.
Funksjon

Alle av Toyotas Hybrid Synergy Drive-bilene fungere ved hjelp av en spesielt utformet overføringssystem, to motorer og en enkelt motor. Motorene bruker elektrisk strøm via generatorer og en batteripakke. Disse motorene avlaste bensinmotor fra å gjøre det meste av arbeidet. Maksimal effektivitet oppnås med en kombinasjon av aerodynamisk design, regenerativ bremsing, elektrisk energi lagring og bensin motor skrur seg på trafikk stopper.
Type

Toyota har over seks typer Hybrid Synergy Drive-biler. Prius er den mest populære. Denne mid-size bil kom på markedet i 1997 og har siden blitt solgt til forbrukere i over 45 land. The US Environmental Protection Agency markerte 2008 Toyota Prius som den mest drivstoffeffektive bilen på det amerikanske markedet. Toyota har også en Highlander Hybrid, en Camry Hybrid og flere Lexus-hybrider (Lexus 400h RX, Lexus GS 450h og Lexus LS 600h).
Fordelene

Selv om billigere biler er tilgjengelig på markedet, disse Toyota hybridbiler tilby langsiktig sparing. Med stigende drivstoffpriser, kan det faktum at disse kjøretøyene få flere miles to the gallon ende opp med å spare en forbruker hundrevis om ikke tusenvis av dollar i et gitt år. Bruker mindre gass er ikke bare bra for lommeboka, det er også bra for miljøet på grunn av mindre forurensing i luften. I tillegg har disse hybrid biler testet meget bra i forhold til sikkerhet og pålitelighet.
Fakta

Toyota Prius får mellom 40 og 60 miles per gallon. De større Highlander Hybrid rangerer mellom 27 og 32 miles per gallon. Disse kjøretøyene er bygget for drivstoffeffektivitet i stedet for styrke og hurtighet, delvis på grunn av det faktum at Hybrid Synergy Drive batteri er begrenset i sin maksimal akselerasjon kapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105264.html

Previous:
Next:

hybrid Cars