Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om Toyota hydrogenbiler

Toyota gjør en sterk innsats for å fremme sin hydrogen makt teknologi. Hydrogen brenselcellebiler Selskapet tilbyr gir bilkjøpere en konkurransedyktig alternativ til bensindrevne biler. Toyotas brenselcelle-hybrid biler bruker et on-board metanol reformator og hydrogen-absorberende legering som gir mulighet for lagring av ren hydrogen. Historie

brenselcelle-teknologi reise begynte i 1996, da Toyota viste verden sin første brenselcelle-prototype. Toyotas forskere og utviklere laget et system som kan lagre og deretter absorbere ren hydrogen. I 1997, lagt Toyota et on-board metanol reformator til bilen sin, som banet veien enda lenger i forsøket på å distansere bilen fra den rådende bensindrevne biler. I 1999 ble General Motors Toyota i et partnerskap for å kombinere ressurser på å utvikle biler som er miljømessig forsvarlig, inkludert drivstoff-celle, elektriske og hybridbiler.
Hensyn

Hovedideen bak Toyota brenselcelle-hybrid biler er null utslipp. Toyotas mål er å bygge hydrogenbiler som er pålitelige, holdbare og rimelige. Siden hydrogen er en fornybar ressurs og fossilt brensel er ikke, hvis Toyota lykkes i å oppnå sitt mål, kunne bilene blitt standard i løpet av de neste tiårene.
Egenskaper

Toyota har fem generasjoner av brenselcelle-hybrid-biler. Tester viser at disse bilene kan få opp til 180 miles per gallon og 30 miles på hydrogen brenselcelle av seg selv. Brenselcellen er 90 kilowatt og anvender en elektrisk motor. Selv om disse bilene i dag ikke har muligheten til å oppnå hastighet eller akselerasjon av high-end bensindrevne biler, er gapet lukkes litt etter litt hvert år.
Fordeler
< p> Å ha en stor bestand av brenselcelle-biler gir mange fordeler. Den mest dyptgående er at bilene ikke frigi karbondioksid eller andre skadelige gasser i atmosfæren. Med biler som skaper en redusert mengde klimagasser, noen forskere mener at eventuelle effekter av global oppvarming vi opplever kan bli redusert enormt eller selv begynne å reversere. Disse bilene kan til slutt kvitte bestander av avhengigheten av fossilt brensel.
Potential

Toyota har ledet bevegelsen for alternative og miljøvennlige biler. Andre bilprodusenter, spesielt amerikanske selskaper, snublet over stigende gasspriser som startet i 2002 og er med i løpet. Når alle hopper om bord, vil utviklingen av disse nye og spennende hybrid teknologi vokser eksponentielt. Snart våre busser, lastebiler, fly og motorsykler kan alle kjøre på hybrid brenselcelle-teknologi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105265.html

Previous:
Next:

hybrid Cars