Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

2010 Honda Civic Hybrid Vs. 2011 Honda Civic Hybrid

Av alle japanske bilprodusentene, kan Honda bare være den mest praktiske og eier-vennlig - et faktum som kan ha noe å gjøre med selskapets opprinnelse. I motsetning til de fleste andre asiatiske bilprodusenter, gjorde Honda ikke starter som en spin-off fra en stor industri-eller militære maskineri leverandøren. Honda har vært en bil deler, bil og motorsykkel selskapet fra første dag. Faktisk, Honda kommet en lang vei fra å gi stempelringer for Toyota, men det egentlig aldri mistet den praktisk sans, gearhead ta på Toyotas produkter. Oppgi Civic Hybrid - langt enklere enn Toyotas hybrid, og med all den subtile godhet som er vært å tiltrekke Honda kunder siden starten. Grunnleggende
p Det er ikke å komme rundt det faktum at Toyota øses Honda på hybrid historien, men det er noen presedens for det. Honda har alltid foretrukket en enklest mulig måte, og faktum er at den syvende generasjon Civic har allerede nær toppen av sin klasse for drivstofføkonomi. Når Toyotas avanserte parallell hybrid system dukket opp i 1997, hadde Honda ikke har en skreddersydd hybrid bil eller en hybrid drivlinje å sette i den. Den enkle system som Honda introdusert i 2001 tilbudt mye av Prius 'ytelse på papir, og den åttende generasjon - 2005-2011 - chassis var en massiv forbedring fra tidligere år. Honda har gjort noen mindre endringer fra år til år, og 2010 til 2011 modell år var intet unntak. Men i de fleste måter som gjør en bil en bil, var de to modellår effektivt identiske.
Powertrain

Noen har referert til Hondas system som en "mild hybrid "-konfigurasjon, men det er ikke akkurat nøyaktig. En mild hybrid system er en billigere ad hoc system som egentlig bare gjør bilen til sømløst starte og stoppe uten tomgang. Honda bruker et system som kalles Integrated Motor Assist. Hjertet i IMA-systemet er en pannekake-formet elektrisk motor klemt i mellom motor og girkasse. Boltes direkte på veivakselen, legger 20 hestekrefter børsteløs DC IMA motoreffekt for akselerasjon, gjør bilen til sømløst starte uten tomgang og - viktigst - gjenskaper bremseenergien. Dette gjør Honda å komme unna med å bruke en liten, 1,3-liters motor som produserer 93 hestekrefter ved 6000 rpm og 89 fot-pounds av dreiemoment ved 4500 rpm. Mens en kontinuerlig variabel transmisjon gjør denne kombinasjonen til å kjøre i sin sweet spot mesteparten av tiden, er det verdt å merke seg at IMA-systemet ikke kan tilby elektrisk modus som Toyotas system gjør.
Dimension og modell-året Forskjeller

Både 2010 og 2011 modellene har tilsvarende dimensjoner, og begge er litt større enn den moderne Prius i alt, men høyden. Lengre, lavere og bredere enn Toyotas hybrid, målt disse modell år 177,3 inches lang, 69 inches bred og 56,3 inches høy, de satt på 106,3-tommers akselavstand, og brukte 59,1-tommer foran og 60.2-tommers bakre sporvidde. På 2,877 pounds, var samfunnskunnskap ca 30 pounds lettere enn moderne Prii. 2011-modellen Årets valglisten var litt kortere enn 2010-tallet, som ikke er spesielt uvanlig for den siste bilen i en generasjon. Bilprodusentene er vanligvis i en hast for å begynne å selge den nyeste chassis - 2012 i dette tilfellet - så det siste året av den forrige blir ofte litt mindre innhold. For 2011, mistet Civic muligheten for en auto-dimming bakspeilet, bak koppholdere, ekstern CD-veksler, åtte høyttalere lydsystem, kompass, tåkelys, motorvarmer og skinnratt.

Ytelse og drivstofføkonomi

Før 2006, samfunnskunnskap var nesten farlig treg - ca 13 sekunder til 60 mph var ikke uvanlig. I et forsøk på å dempe ugunstige sammenligninger til Prius, styrket Honda kraft som år til netto ca 10,8 sekunder til 60 mph og ca 17,8 sekunder gjennom kvart-mil. Som setter det svært nær Prius. På papiret kom til Civic drivstofføkonomi svært nær Prius: det vurdert 45 mpg på motorveien - det samme som Prius - og 40 mpg byen, ca 8 mpg mindre enn Prius. I den virkelige verden skjønt, kunne en Prius kjøres riktig se en imponerende 80-plus mpg. Honda er mye enklere system kunne også over-levere på ca 50 mpg, men det enklere hybrid system bare ikke tilbyr selvoptimaliserende allsidigheten av Toyotas. Hvis du er en hypermiler ute etter maksimal skryting tall, vinner Prius på oppnåelig, real-world drivstofføkonomi, hendene ned.
Oppsummering

I 2013 vil du betale ca $ 19 000 for en 2011 og $ 2000 mindre for en relativt - kanskje bedre - utstyrt 2010 modell. Så alt annet er likt, og tilbyr 2010 trolig bedre innhold og verdi for dollar. Imidlertid vil en 2010 koster ca $ 5000 mer enn en sammenlignbar samme år LX-S modellen Civic. Det kommer til å ta rundt fem år å gjøre opp prisforskjellen mellom de to i drivstofføkonomi besparelser, så gå med - billigere og raskere - LX eller LX-S-modellen med mindre du gjør mye bykjøring eller planlegger å holde hybriden i mange år. Totalt sett er Civic Hybrid er et bra valg for byens sjåfører, og 2010 årsmodell er den bedre avtale for de to. Men hvis du er seriøs om å spare penger på bekostning av stil eller snobb faktor, så enten en billigere standard Civic eller en moderne Prius - som koster omtrent det samme som brukes - kan være et bedre valg for deg
<. br>
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105554.html

Previous:
Next: No

hybrid Cars