Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybrid regenerativ bremsing Theory

Hybrid elektriske biler er en av de mest populære alternative drivstoff kjøretøyer på veien i dag. De bruker en elektrisk motor for å supplere en bensinmotor, og dermed forbedre drivstofføkonomien og redusere mengden av skadelige karbonutslipp at bilen produserer. Regenerativ bremsing systemer er en viktig del av hvordan hybrider spare energi. Trenger

viktigste formålet med regenerativ bremsing er å forbedre drivstofføkonomien i en hybridbil. Ifølge Search-AutoParts.com, moderne biler kaste bort mer enn 80 prosent av energien sine motorer produserer, og omtrent halvparten av energien går gjennom bremsene der det tar form av friksjon og varme.

Funksjon

En hybrid regenererende bremsesystem fanger kinetisk energi passerer gjennom bremsene som bilen bremser og mistet momentum. Denne energien omdannes til elektrisitet, og som er lagret i hybrid batteripakke, som driver den elektriske motor via overføringen. Hybrider med høyere kapasitet batteripakker kan få mer av en drivstoffeffektivitet fordel fra regenerativ bremsing.
Technology

regenerativ bremsing engasjerer når en hybrid driver begynner å trykke ned på bremsepedalen. Før bremseklossene begynner å legge trykk på rotoren, engasjerer en elektrisk generator bremsen forsamlingen, ved hjelp av elektromagneter og bevegelse av hjulet for å lage en elektrisk ladning. Denne avgiften, kjent som en eksiteringsstrøm, passerer gjennom overføring, som er i stand til å håndtere både positive og negative kraftutfoldelse, og inn i batterier for bruk senere i å drive bilen.
Variations

Foruten å lagre elektrisk energi direkte i den innebygde batterier, kan hybrid regenerative bremsesystemet bruke den digitaliserte energi i en rekke måter. En av disse er lansering bistå, som lagrer den energi som genereres ved bremsing i en elektrostatisk kondensator. Når bilen begynner å akselerere, øker energi kraft til den elektriske motoren for raskere akselerasjon bruker mindre gass.
Safety

regenerativ bremsing teknologien har vært i sentrum av flere sikkerhetsmessige bekymringer med hybrid elektriske biler. Den mest kjente av disse var den store skala tilbakekalling av Toyota biler tidlig i 2010. Etter noen drivere rapportert om problemer med å stoppe bilen på etterspørsel, gjorde Toyota justeringer i programvaren som kontrollerte brems overstyre som en del av den regenerative bremsesystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105405.html

Previous:
Next:

hybrid Cars