Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Biler som Get Over 40 miles to the gallon

Kjøpe en drivstoffgjerrig bil bidrar til å spare penger på turer til bensinstasjonen og gir mange fordeler for miljøet også. Ifølge United States Department of Energy, drivstofføkonomi i biler reduserer også klimaendringer, reduserer oljeavhengighet kostnader og øker energi bærekraft. For en miljømessig og budsjett bevisst forbruker, et økende antall drivstoffeffektive biler er tilgjengelig på stadig lavere priser. Toyota Prius

Toyota Prius er den regjerende mesteren av drivstoff-effektive biler i USA ifølge MSN Autos. Prius har en kombinasjon av en elektrisk motor med en bensinmotor, noe som resulterer i en EPA rangert 45 miles per gallon på motorveien og 48 mpg i byen. Dette bidrar til den gjennomsnittlige sjåføren bruker bare rundt 800 dollar i året i drivstoffkostnader.
Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid koster ca $ 8000 mer (per oktober 2010 ) enn standard Honda Civic, men forbrukerne kan lagre opptil 500 dollar årlig i drivstoffkostnader, gjør den en bedre investering etter nærmere 16 år med kjøring. Civic Hybrid ble kåret til en av Greenopia grønneste biler av 2010.
Smart fortwo
p Med priser som starter så lavt som $ 11 990 som i slutten av 2010, Smart fortwo lar forbrukerne med stramme budsjetter å nyte perks av drivstofføkonomi. Den fortwo får opp til 41 miles til gallon på motorveien, noe som gjør den til den mest drivstoffeffektive alternativet i den ikke-hybrid kategori ifølge The Daily Grønn. Den diesel versjonen av fortwo gir eierne 70 miles per gallon, selv om denne modellen er ikke tilgjengelig i Amerika.
Honda Insight
p Med 41 miles per gallon på kombinerte motorveien og bykjøring, Honda Insight mottok graden nest mest drivstoffeffektive liten bil fra The Daily Grønn. Som i slutten av 2010, begynte prisene like under $ 20 000, noe som gjør det til et rimeligere alternativ enn de fleste andre hybridmodeller på markedet. Estimerte årlige drivstoffkostnader er under $ 1000.
Mercedes-Benz C 250 CDI

Ikke bare Mercedes-Benz C 250 CDI tilbyr 45 miles per gallon når drevet av diesel, og har også en toppfart på 155 miles i timen ifølge MSN Autos, effektivt kombinerer drivstofføkonomi og ytelse. På grunn av diesel saker, derimot, er denne modellen ikke tilgjengelig for amerikanske kjøpere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105440.html

Previous:
Next:

hybrid Cars