Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan få insentiver til å kjøpe en hybrid

Alle liker å kjøpe en ny bil. Det er enda mer spennende når du vet at du vil motta incentiver bare for å kjøpe en bestemt type bil. Les følgende for å hjelpe deg å vite hva du kan forvente i veien for insentiver når du kjøper en hybrid kjøretøy. Instruksjoner
en

Pass på at du kjøper en "hybrid" versjon av et kjøretøy som ikke hver ny bil som selges oppfyller kriteriene for å bli kalt en hybrid. Den hybride kjøretøy er den beste kombinasjonen av en forbrenningsmotor og en elektrisk motor, som det er alt i ett. Mange produsenter har en hybrid versjon av deres biler. Ford har Escape og deretter Escape Hybrid og Honda har Civic og Civic Hybrid. Så være klart at bilen du kjøper er faktisk en hybrid.
2

Dra nytte av hva regjeringen tilbyr som insentiver på hybrider. I utgangspunktet, hvis du kjøper en hybrid kjøretøy etter 1. desember 2005, kan du ha rett til en føderal regjering kreditt på opp til $ 3400. Dette er gode nyheter for de som ønsker å kjøpe en hybrid. Men kommer denne kreditten med en utfasing plan, som gjelder når produsenter har solgt over 60.000 biler av en kvalifisert modell hybridbil.
3

Spør din arbeidsgiver om ansattes insentiver til sine ansatte som kjøpe hybridbiler. Mange arbeidsgivere er samsvarende den føderale regjeringen kreditt for sine ansatte. Dette vil avhenge av din arbeidsgiver og bestemt jobb, så det ville bli bedt om å diskutere dette med din arbeidsgiver før du kjøper din hybridbil.
4

Drive din hybridbil i noen stater som tilbyr enda mer insentiver til sine hybrid bileiere. Enkelte stater tillater hybrid kjøretøyer å kjøre i HOV eller høyt belegg Lanes med kun én passasjer, sjåføren. Sjekk med Department of Transportation i staten vil du skal kjøre.
5

Park din hybridbil i noen store byer i foran et parkometer gratis. Flere byer legger seg til denne planen hver dag. Det er bare en annen insentiv til å bli mer miljøbevisste og motta fordeler for det.
6

Spar penger på bekostning av drivstoff ved å eie en hybrid. Dette er en stor oppmuntring. Det er en betydelig besparelse i drivstoff kostnadene ved å eie og kjøre en hybridbil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105248.html

Previous:
Next:

hybrid Cars