Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Bad Things Om Hybrid Cars

Bekymringer over global oppvarming og stigende oljepris har satt fokus på alternativ energi, og særlig alternative, miljøvennlige bilen design. Den mest tilgjengelige av disse designene var hybridbil, med bevegelige modeller som allerede er på veien. Med sine svært drivstoffeffektive design, leverer de mye av det de lover, men hybrid bildet er ikke helt problemfritt. Identifikasjon

En hybrid er alle kjøretøy som bruker to eller flere kilder til makt for fremdrift. I biler, er dette oftest refererer til en hybrid elektrisk kjøretøy (HEV), som er avhengig av både en elektrisk motor og en forbrenningsmotor. Dette gjøres i et forsøk på å oppnå større drivstoffeffektivitet.
Hensyn

Fordi folk flest tenker på en HEV når de tenker på begrepet "hybrid", de helt overse hele horder av andre hybridbiler, har noen av dem vært rundt i lang tid. For eksempel er det moped design som har både muskel-kraft syklet og forbrenningsmotoren drive en hybrid. Jo mer moderne elektrisk sykkel gjør det samme, bare med et batteri i stedet for et gasskraftverk motor.

Typer
p Det er flere modeller for HEV kjøretøyer :. petroleum fuel motor assistanse; elektrisk motor assistanse, og plug-in hybrid elektriske biler (PHEV)

petroleum drivstoff assistanse modell av hybrid avhengig hovedsakelig på sin forbrenningsmotor, med den elektriske motoren være i stand til bare lave hastigheter. Vanligvis vil denne modellen bruke den elektriske motoren på tomgang, og deretter bruke den til å akselerere opp til ca 20 eller 25 mph. Deretter vil den bensindrevne motoren startes automatisk og ta over for å gi trekkraften. Toyota Prius er et eksempel på denne type hybrid.

The Electric Engine Assistance modell av hybrid bruker lavere effekt forbrenningsmotor, rettet rundt maksimal drivstoffeffektivitet. For å oppnå ekstra kraft for ting som klatring åser eller kraftig akselerasjon, bilen har en elektrisk motor som slår inn for å gi den ekstra kraft. Honda hybrider jobbe med dette prinsippet. Forsøke

PHEV biler å omgå begrensninger på en rent elektrisk, batteri-drevet bil. De stoler helt på sin batterier for drivkraften i løpet av de første flere dusin miles kjøring. Når batteriet er utladet, er forbrenningsmotor om bord da brukes til enten å lade batteriet, eller for en kort tur til en ladestasjonen.
Misforståelser

En av de hyppigst siterte "problemer" med hybrid design er faktisk feilinformasjon. Det sies at fordi fremstillingen av litium ion eller nikkel batterier som brukes i hybrider er så energikrevende, på slutten av dagen en hybrid er faktisk mindre miljøvennlig enn en konvensjonell bil med en forbrenningsmotor. På den tiden bilen ruller av samlebåndet, er dette sannsynligvis riktig. Imidlertid tar dette i betraktning ingen av utslippene gjort av de respektive kjøretøyene etter at. Hensyntatt karbonutslipp gjort av de to biltyper i løpet av deres forventede levetid, hybrider har vesentlig lavere utslipp enn forbrenningsmotoren biler, selv hensyntatt batteriet produksjon.
P Det er imidlertid andre problemer som involverer produksjon av batteriene for hybridbiler. Alle batteri design er minst moderat giftig, inkludert de to typene foretrekkes for hybridbiler. Men litium ion og nikkel batteri design er ikke engang eksternt så problematisk som bly-syre design som er grunnlaget for hvert batteri på veien i en konvensjonell bil i dag. I virkeligheten er den eneste forskjellen mellom de giftig forurensning potensialet av en hybrid batteri og som i en vanlig personbil et spørsmål om størrelse. The hybrid har en stor, moderat giftig batteri, den konvensjonelle bilbatteri er mindre, men fullpakket med bly
Effects

To umiddelbare problemer med hybrider er deres mangel på. pick-up og deres batterilevetid. Først, er akselerasjonen in hybrider generelt svært dårlig, selv om de er i stand til en rimelig toppfart. Sekund, batteriene utarte raskere enn man er vant til med en vanlig bil batteri, og trenger å byttes hver 80 000 miles eller mindre. Disse batteriene koste flere tusen dollar hver.

Det mest alvorlige problemet med hybrid design er produksjon innganger for sin høye ytelse batterier og elektriske motorer. De er veldig intensivt i sjeldne elementer, som går en lang vei å forklare deres regning. De fleste av disse elementene i dag kommer fra Kina, og tilgangen slik den eksisterer i dag forventes ikke å vare mer enn flere år under selv de mest sjenerøse estimater. Det arbeides med å åpne nye kilder til disse sjeldne elementer, men det er sannsynlig at de ikke vil være i produksjon i kvantitet før de eksisterende forsyninger begynner å synke og forårsake en mangel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105268.html

Previous:
Next:

hybrid Cars