Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Good Things Om Hybrid Cars

Ifølge US Department of Energy (DOE), hybrid-elektriske biler (HEVs) blande batteri og elektrisk motor i en elbil og forbrenningsmotor av en konvensjonell bil. Denne kombinasjonen gir overlegen gass kjørelengde, i forhold til de fleste produksjons-linje motorvogner, per april 2010, lave utslipp og bekvemmelighet. Imponerende gass kjørelengde
p Som de DOE påpeker, kan HEVs få mellom 40 og 70 miles per gallon (MPG) bensin. Dette overgår de fleste andre biler på markedet, spesielt konvensjonelle biler. Fueleconomy.gov viser Toyota Prius som den mest drivstoff-effektive HEV 2010. Prius får 51 mpg i byen og 47 mpg på motorveien for en årlig estimert drivstoffkostnadene for $ 858. Rett bak Prius for 2010 er Ford Fusion og Mercury Milan HEVs. Begge kjøretøyene får 41 mpg i byen og 36 mpg på motorveien, noe som resulterer i en årlig drivstoff utgifter på $ 1098. Hondas Civic HEV har 40 mpg i byen og 45 mpg på motorveien. Fueleconomy.gov anslår vil du bruke ca $ 1021 på gass hvert år hvis du kjører en Civic Hybrid.

HybridCars.com lar forbrukerne å sammenligne konvensjonelle og hybrid kjøretøyer. En sjåfør som betaler $ 3,00 en gallon for gass og reiser 12.000 miles hvert år vil spare ca $ 400 ved å kjøre en Honda Civic Hybrid over en konvensjonell Civic, ifølge nettstedets "gass kalkulator."
Mindre Reliance on Foreign Oil

Åpenbart, siden HEVs få bedre gass kjørelengde enn konvensjonelle biler, de bruker mindre bensin. DOE anser dette en stor fordel av hybrider. De bemerker at USA importerer mer enn 60 prosent av sin olje fra utlandet. Mye av dette petroleum kommer fra deler av verden som er politisk ustabile, for eksempel Midtøsten. DOE hevder at HEVs kan også være designet for å kjøre på alternative drivstoff, som holder løftet for ytterligere å redusere USAs avhengighet av utenlandsk olje.
Mindre forurensning

Vanligvis rapporterer DOE, HEVs generere færre skadelige utslipp enn konvensjonelle biler. Med en hybrid, minsker den elektriske motoren hvor lenge forbrenningsmotoren er i bruk. HEVs kan også kjøre på den elektriske motoren bare, til tider, som produserer null utslipp. For eksempel, når en hybrid kyster eller er stoppet, slår bensin motoren som motor og batteri kjøre bilen på egenhånd.
Convenience og effektivitet

bruke og kjøre en hybrid på samme måte som du gjør en konvensjonell motor kjøretøy. I motsetning til rett elektriske biler, til DOE påpeker at HEVs ikke trenger bli plugget i. The National Renewable Energy Laboratory (NREL) forklarer at noen hybrider ansette en "regenerative bremsesystemet", som fanger opp og lagrer energi fra oppbremsing og konvertere den til elektrisitet som hjelper driver den elektriske motoren, øke kjøretøy effektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105392.html

Previous:
Next:

hybrid Cars