Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Toyota Vs. Honda Hybrid

I de senere årene har japanske bilprodusentene Honda og Toyota vært store aktører i å lage hybrid elektriske biler tilgjengelig i det amerikanske markedet. Mens noen av sine hybridmodeller er lik hverandre, andre er mer unikt for hvert merke. Toyota og Honda fortsette å designe og produsere nye hybridbiler for å holde tritt med de siste innleggene fra amerikanske og europeiske bilprodusentene. Honda Insight

Honda Insight var den første hybridbil å gå på salg i USA i stort antall, som vises i 1999 som en 2000 modell. The Insight var en tre-dørs kombi med to seter. Den ble drevet av en 1 liters bensinmotor karakter på 70 hestekrefter, og en 144 volt, 13 hestekrefter elektrisk motor. Det fikk en 70 mil per gallon rating fra Environmental Protection Agency, med en 61 mpg rating for bykjøring. Dette gjorde Insight den mest drivstoffeffektive bilen selges i Nord-Amerika, som det ville forbli hele sin produksjon kjøre.

Insight ble avviklet etter 2006-modellen år, men en ny versjon av den innsikten kom i salg i USA i 2009 som en 2010 modell. Den nye Insight er større, sitteplasser fem, med en bakre seterad og to ekstra dører lagt. Drivstoffeffektivitet er betydelig ned fra den opprinnelige Insight, slo seg ned i den 40 mpg rekkevidde.
Toyota Prius

I juni 2000 begynte Toyota å selge sin Prius hybrid kompakt sedan i USA Den Prius hadde blitt solgt i Japan siden 1997 og ble den første store konkurrent til Honda Insight i det amerikanske markedet. Prius inneholdt fire dører og sitteplasser for fem i en mye mindre spesiell pakke enn den noe radikalt utseende Insight. Prius ble drevet av en 1,5 liters bensinmotor med 70 hestekrefter og en 274 volts elektrisk motor som produserte 44 hestekrefter. Kjørelengde var i 40 mpg rekkevidde.

I 2004 introduserte Toyota en nydesignet Prius. Utformet som en liftback, var den nye mid-size bil som er større enn forgjengeren. Det var også mer kraftfull, med lignende drivstoffeffektivitet. For 2010 Toyota introduserte neste generasjon Prius, en mid-size hatchback karakter på over 60 mpg.
Andre Honda Hybrider

Etter innføringen av Insight i Amerika, begynte Honda et program for å rulle ut nye hybrid versjoner av eksisterende biler. Den første av disse var Honda Civic Hybrid i 2003. Bringe hybridteknologi til sin bestselgende modell, Honda Civic Hybrid scoret drivstofføkonomi rundt 40 mpg. Det ble redesignet for 2006 sammen med resten av Civic lineup. Den andre versjonen av Civic Hybrid inneholdt opptil 45 mpg i landeveiskjøring.

Honda Accord Hybrid ble tilbudt 2005-2007. Plassert på toppen av Hondas modell tilbud, og priset til en premie over konvensjonelle avtalen, representerte det en annen markedsføringsstrategi ved å fokusere på ytelse fremfor effektivitet. Denne strategien mislyktes i å lokke kunder og Honda avviklet Accord Hybrid i 2007 på grunn av dårlig salg.
Andre Toyota Hybrider

Toyota også innført flere hybrid versjoner av eksisterende biler til bli solgt sammen med sin Prius hybrid og andre konvensjonelle modeller. Toyota Camry Hybrid var den første av disse, debuterte i 2006 som en 2007 modell. Det var ment å konkurrere direkte med Hondas Civic Hybrid, og oppnådde tilsvarende kjørelengde rundt 40 mpg.

I 2006 introduserte Toyota en hybrid versjon av sin mid-size Highlander SUV. Toyota Highlander Hybrid produsert EPA-estimert kjørelengde i high-20 mpg rekkevidde. The Highlander Hybrid var den første hybridbil solgt i Nord-Amerika med plass til sju og ble tilbudt med en tauing pakken.

Rykter om en Toyota Tundra har Hybrid full størrelse pickup lastebil dukket opp fra tid til annen, men ingen slik modell har vist seg eller varslet.
Likheter og forskjeller for kjøpere

mellom Honda og Toyota, den viktigste faktoren i å velge hvilke selskapets hybrider å vurdere kan være behovene til kjøperen. Toyotas Highlander Hybrid er ulik alle hybrid produsert av Honda, og er mer lik andre hybride SUV som Ford Escape Hybrid. Til tross for å være ute av produksjon i flere år, forblir den opprinnelige Honda Insight den mest drivstoffeffektive hybrid enten fra produsenten. Brukte modeller fortsette å kreve en høy pris. Men den begrensede sitteplasser (to seter bare) gjør det upraktisk for mange sjåfører.

Toyota Prius og Honda Civic er blant de mest solgte hybrider i Amerika og blir ofte sammenlignet. Prius vinner i drivstoff-effektivitet avdelingen, selv om Civic utkonkurrerer Prius i noen ytelse kategorier. Den endelige avgjørelsen kan også vurdere pris, med mange nyere hybridmodeller selger for høyere enn deres veiledende pris, spesielt i tider når bensin prisene pigg eller forhandlernes forsyninger av bilen er lav.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105327.html

Previous:
Next:

hybrid Cars