Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan Bremse lade batteriene på elektriske biler?

Sanne hybridbiler har flere innovative systemer som gjør dem forskjellig fra konvensjonelle biler. Idle-off, power assist, eklektisk-only-stasjonen og regenerativ bremsing er noen eksempler. Regenerativ bremsing er et bremsesystem som fanger noe av den energien som ellers går tapt når et kjøretøy bremser ned, og deretter lagrer den i et batteri for senere bruk. Dette gir biler med elektriske motorer bedre drivstofføkonomi og energieffektivitet. Selv om noen bilprodusentene kan prøve å konvertere konvensjonelle biler inn hybrider, kan regenerativ bremsing teknologien ikke legge noe til bilen. Formål

Når energien overføres fra motoren til dekkene, er energien tapt i alle bevegelige deler i form av friksjon. Dette betyr at 100 prosent av energien skapt av motoren aldri faktisk gjør den til dekkene. Det samme er tilfelle med bremsing. Å stoppe bilen, bremseklosser gjelder friksjonen dekkene som konverterer energi til varme. En kjøretøyets virkningsgrad er basert på denne tap av energi. Fordi hybridbiler er i stand til å spare noen av dette tapet av energi når et kjøretøy gjelder bremsene, den har en bedre virkningsgrad sammenlignet konvensjonelle biler.
Lade

Hybridkjøretøyer har både en intern forbrenningsmotor og en elektrisk motor. Men nøkkelen til regenerative bremser er den elektriske motoren. I regenerativ bremsing, slår bremsesystemet kraften på hjulene i dreiemoment på den elektriske motoren akselen. Magneter på rotoren eller akselen, passerer de elektriske spoler i statoren. Ved å passere over de magnetiske felter, blir elektrisitet produsert. Denne elektrisiteten blir omgjort til energi som kan lade batteriet i en elektrisk eller hybrid kjøretøy.
Efficiency

Selv om regenerativ bremsing kan fange opp energi fra bremsesystemet , mengden energi fanget forskjellig basert på bilens design. For eksempel, regenerativ bremsing i forhjulsdrift bare biler kan bare fange energien fra forhjulene, ikke de bakre hjul. For å fange opp energi fra bakhjulene, ville det også må være koblet til den elektriske motoren.
Drivstofføkonomi

hybrider og elektriske biler bruke regenerativ bremsing øke sin drivstofføkonomi og effektivitet. Men denne gevinsten i drivstofføkonomi avhengig av to ting, størrelsen på motoren og dens spenning og batteripakken. Et stort motordrift ved en høy spenning kan fange bremseenergi. Også, ved å ha en batteripakke med en høy energi-kapasitet, kan det overførte energi lagres og brukes senere. Kjøretøy som ikke tilfredsstiller disse kravene kan likevel ha regenerativ bremsing, men vil ikke ha forbedret drivstofføkonomi.
Range

En av ulempene med å ha en elektrisk bil er sitt utvalg. Batteriet vil ikke ta kjøretøyet så langt som en tank. Men ved hjelp av regenerativ bremsing noe av energien blir fanget og satt tilbake i batteriet, og dette betyr at bilen kan gå lenger. Dette systemet er viktig for å øke effektiviteten av elektriske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105393.html

Previous:
Next:

hybrid Cars