Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om hybride SUV

Mens noen kritisere hybride SUV som blir verre med gass kjørelengde og utslipp enn mange ikke-hybrid biler, disse er ofte de grønneste valg hvis du trenger et større kjøretøy. Det er ganske mange hybride SUV på markedet, og det er planer for mer i de kommende årene. Før du foretar et kjøp av alle kjøretøy, men sørg for at du forstår både fordeler og ulemper ved hybride SUV. Historie

Ideen om en hybridbil har eksistert i århundrer. Faktisk ble den første elektriske bilen bygge i 1839. Konseptet ble satt på baksiden brenner i flere tiår. Imidlertid har hybridteknologien igjen blitt populære. Hybrider har vært på markedet i USA siden 1999, da Honda lanserte sin Insight.

Hybrid SUV fulgte i 2004 med Ford Escape. Når innført, var Escape 75 prosent mer drivstoff-effektive enn sine ikke-hybrid motstykke. Etter Escape, andre produsenter også innført hybride SUV å selge sammen med sine voksende flåter av hybridbiler.
Typer

Nye hybrider er å treffe markedet hvert år. Per januar 2009, er det en rekke av hybrider på markedet, inkludert følgende: Ford Escape, Mercury Mariner, Mazda Tribute, Toyota Matrix, Pontiac Vibe, Saturn Vue Green Line, Toyota Highlander, Lexus RX 400h, Mercedes ML 320 CDI, Jeep Grand Cherokee, Chevrolet Tahoe, BMW X5, GMC Yukon, Cadillac Escalade, Chrysler Aspen, Volkswagen Touareg, og Dodge Durango.

Hensyn

Hybrid SUV blir ofte kritisert fordi de ikke er så god på gass som du kanskje tror. De kan også være svært kostbart. Når du kjøper en hybrid SUV, sørg for at du sjekker inn i gass kjørelengde du får med deg ny bil. Topping pakken er Ford Escape, Mercury Mariner og Mazda Tribute, som alle gjennomsnittlig 32 miles per gallon. Toyota Matrix og Pontiac Vibe er de billigste hybrider på markedet, selv om de anses kompakt bil crossovers. Saturn Vue Green Line er den billigste fullt SUV på markedet.
Egenskaper

Hver hybrid SUV er litt forskjellig, men de har alle den samme duell drivstoffsystemet. Disse SUVer har fortsatt en drivstofftank og bensinmotor. Når det er mulig, gjør de bruk av en elektrisk motor, som kjører på et batteri som lader under bremsing. Kanskje hybride SUV har andre grønne funksjoner i tillegg, for eksempel resirkulerte materialer som brukes for sine interiører.
Fordeler

Langt, er den største fordelen med hybrid SUV som det er bedre for miljøet. Sammenlignet med samme modell i en ikke-hybrid-versjon, vil du også samme pengene på drivstoff. Hybrider er et naturlig steg mellom gassmotorer og elektriske biler i fremtiden. Ved å velge en hybrid SUV i stedet for en tradisjonell SUV, du støtter også te forskning og utvikling av denne teknologien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105273.html

Previous:
Next:

hybrid Cars