Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvor raskt vil Prius Accelerate ?

The Toyota Prius er kanskje den mest kjente hybridbil på jorden og en gjenkjennelig bil -ikonet . Sine batterier, som lades ved bremsing , kjøre i tandem med bensin motor for å redusere bensinforbruket og hjelp akselerasjon . Teknologi

Prius har en vanlig bensinmotor , samt en elektrisk motor . Bensinmotoren er en in-line firesylindret , 16 - ventilers enhet med en 1,8 -liters kapasitet. Maksimal effekt er 98 hestekrefter . Den elektriske motoren er i stand til å produsere en ekstra 80 hestekrefter , men siden de to enhetene aldri kjøre på full kapasitet samtidig, er den kombinerte maksimal effekt vurdert til 134 hestekrefter .
Fuel Economy

Prius er oppgitt til 50 miles per gallon i bykjøring og 49 miles til gallon på motorveien. I motsetning til vanlige biler , som bruker langt mer energi i stop-and -go bytrafikk , er Prius mer effektiv i slike lav hastighet miljøer, hvor det kan stole mest på sin elektriske motor .

Akselerasjon

Ifølge instrumenterte tester utført av Motor Trend , akselererer Prius fra null til 60 miles per time på 10,6 sekunder, ikke akkurat sportsbil territorium , men ikke smertelig sakte heller. Bilen dekker kvart mile på 17,9 sekunder med en felle hastighet på 77,7 km /h .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105459.html

Previous:
Next:

hybrid Cars