Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan bruke Hybrid Cars Effektivt

Når du har kjøpt en hybrid bil , er det mange ting du kan gjøre som vil tillate bilen å kjøre sitt beste. En hybridbil bruker en elektrisk motor og en bensinmotor , alternerende mellom de to basert på akselerasjon og kraft behov. Instruksjoner
en

Vet at en hybrid bil kan kjøre opp til seksti miles per gallon i forhold til ikke-hybrid kjøretøyer som driver 22-28 miles per gallon .
2

Accelerate sakte og jevnt. Gassen motoren er vanligvis bare fungerer når du trykker på gasspedalen , så unngå brå akselerasjon for å spare så mye gass som mulig.
3

Minimer bremsing og kysten til en stopp i stedet. Dette vil forlenge levetiden på bremsene og ikke engasjere bensinmotor så ofte . Hvis du tempoet selv i trafikken , vil hybrid bil være mer drivstoffeffektive .
4

vedlikeholde kjøretøy i henhold til produsentens standarder. Regelmessige oljeskift , tune ups og andre forebyggende vedlikehold vil forlenge levetiden på bilen din og spare penger i det lange løp .
5

Bruk cruise kontroll når du kjører på motorveien. Dette vil engasjere elektrisk og bensinmotor hensiktsmessig , slik som å spare deg så mye gass som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105243.html

Previous:
Next:

hybrid Cars