Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybrid Forskjeller

The United States Department of Energy priser hybridbiler basert på en rekke kriterier, blant annet de estimerte miles per gallon for både by og på motorvei og karbonutslipp bilen vil forlate. I tillegg til disse kriterier er hver bil tildelt en forurensning, fra null til 10, med 10 som indikerer at kjøretøyet bidrar den minste forurensning til omgivelsene. Små biler

The US Department of Energy evaluert og vurdert ikke mindre enn 90 fabrikater og modeller av små hybridbiler utstedt for 2010. Carbon footprint av disse kjøretøyene, målt i hvor mange tonn av karbondioksid bilen produserer per år, varierte 4,4 til 10,2, med en fire-sylindret Honda Civic tjene den tidligere og en fire-sylindret Mitsubishi Lancer Evolution tjene sistnevnte. Som carbon footprint av kjøretøy øker, senker effektiviteten. Dermed får Honda Civic ca 40 mpg i byen og 45 mpg på motorveien, og Mitsubishi Lancer Evolution, på den annen side, får 16 mpg i byen og 22 mpg på motorveien. Mellom disse to ytterpunktene, de fleste små biler forlate en karbonutslipp på mellom 6 og 7 og gjennomsnittlig 21 mpg i byen og 30 mpg på motorveien.
Familie sedan

Noen familie sedan er enda mer effektiv og mer miljøvennlig enn de markedsbaserte utpekt "små biler." Faktisk er karbonutslipp for den høyest rangerte familie sedan, den firesylindrede Toyota Prius, bare 3.7, og anslått drivstofføkonomi er 51 mpg i byen og 48 mpg på motorveien. Spekteret mellom de mest effektive og minst effektive familie sedan, men er større etter hvert som den sekssylindrede Pontiac G6 etterlater et karbonavtrykk på 10,2 og får bare 15 mpg byen og 22 mpg highway. Flertallet av familien sedan gjennomsnitt en carbon footprint som strekker seg 7-8 og drivstofforbruk på ca 20 mpg byen og 27 mpg highway.
SUVer

Sport nyttekjøretøyer, ikke overraskende, en tendens til å legge igjen en større karbonutslipp mens du bruker mer drivstoff enn sine mindre kolleger. Det er imidlertid SUVer som er mer effektiv og miljøvennlig enn noen av de mindre effektive små biler og familie sedan. For eksempel har den firesylindrede Ford Escape hybrid med firehjulstrekk en carbon footprint på 5,7 og får 34 mpg byen og 31 mpg highway, og det samme gjelder for den firesylindrede Mazda Tribute med to-hjulstrekk og Mercury Mariner Hybrid med firehjulstrekk. Den minst effektive av SUV hybrider er den sekssylindrede Mercedes-Benz ML 63 AMG, som etterlater en carbon footprint på 15,2 og får 11 mpg byen og 15 mpg highway.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105371.html

Previous:
Next:

hybrid Cars