Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Honda CR-Z: Spesifikasjoner

The Honda CR-Z er en hybrid sport coupe fra den japanske bilprodusenten utgitt for 2011 årsmodell. CR-Z har Hondas Integrated Motor Assist, eller IMA --- en hybrid drivlinje konfigurasjon også brukes på Honda Civic Hybrid og Honda Insight. Bilen oppfyller en unik nisje i hybrid-markedet i det som av tidspunktet for utgivelsen det er den eneste produksjonen to-seters hybrid på markedet. Styling fremkaller målbevisst Honda CRX av 1980-tallet og 1990-tallet, ringer til tankene en lett bil med rask håndtering og god drivstofføkonomi. Motor og IMA

CR-Z kombinerer en konvensjonell bensinmotor med en børsteløs elektrisk motor jobber i tandem for å produsere strøm til enhver tid. De bensinmotor fortrenger 1,5 liter og er knyttet til enheten slår Honda Fit. Den single-overliggende kamaksler, 16 ventiler inline firesylindret benytter Hondas i-VTEC variabel ventil timing teknologi. Gassen motoren gjør alene 113 hestekrefter og 106 fot-pounds av dreiemoment. Den elektriske motoren gjør 13 hestekrefter og 58 ft-lb dreiemoment. I Hondas IMA-systemet den elektriske motoren er klemt mellom motor og drivverk. Både elektrisk og gass motorer kjøres hele tiden for å gi en samlet effekt på 122 hestekrefter og 128 ft-lb dreiemoment i reelle trafikksituasjoner.
Drivverk og Eksteriør

2011 CR-Z bruker en front-motor, forhjulsdrift arkitektur. De to overføring alternativer tilgjengelig for 2011 består av en sekstrinns manuell eller en kontinuerlig variabel automatgirkasse, eller CVT. Standard sekstrinns enhet gjør CR-Z er den første produksjonen hybridbil med en sekstrinns for de som liker å skifte selv. CVT er et tillegg i prisen. Utvendig dimensjoner måler 160,6 lang, 68,5 inches bred og 54,9 inches høy, ridende på en 95,9-tommers akselavstand. Bilen veier mellom 2637 og £ 2707 avhengig av overføring valg og muligheter.
Resultatutvikling

CR-Z er designet for å bringe en dose med sport å en ellers kjedelig hybrid segment fra ytelsen synspunkt. Editor er fra Road og Track and Car and Driver rost bilen for sine kjøreegenskaper, men beklaget sin mangel på kraft. I Car and Driver testet CR-Z tok 9,6 sekunder å nå 60 mph med kvart mile kommer inn 17,2 sekunder på 81 mph. Toppfarten er en dra-limited 122 mph. Mens raskere enn si, en Prius, gjør CR-Z er rett linje ytelsen ikke akkurat leve opp til sin markedsføring som en "Sport Hybrid." Den EPA priser drivstofføkonomi på 31 miles per gallon i byen og 37 mpg på motorveien for seks-trinns manuell, 35 mpg i byen og 39 mpg for CVT.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105470.html

Previous:
Next:

hybrid Cars