Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan Jumpstart en Hybrid

Hybrid biler kjører på elektriske motorer og er drevet av en forbrenningsmotor. Disse bilene er foretrekkes av de fleste miljøbevisste individer fordi de slipper færre drivstoff-utslipp og lagre sine egne kinetisk energi, sterkt kutte ned bensin utgifter. Hybridbiler har de samme problemene som vanlige biler, og noen ganger de brytes ned eller går tom for juice. Jump-start dem er akkurat som å hoppe-start en vanlig bil, alt du trenger er en annen bil og startkabler. Du trenger
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Face begge bilene nese til nese slik at startkabler kan passe fra en bil til en annen.

2

Slå av begge bilene helt i orden å ikke blåse de elektriske systemene. Pop åpne panseret på begge bilene.
3

Koble den ene kabelen til plusspolen (den med plusstegn) av de døde hybrid. Koble den andre enden, samme side av klemmen til den positive terminalen på fungerende bil.
4

Koble den andre klemmen til den negative terminalen på fungerende bil. Vær forsiktig så du ikke berører den positive klemmen med det negative. Hvis du gjør det, kan du få et sjokk.
5

Koble den siste gjenværende klemmen til minuspolen på de døde hybrid. For en Prius, det er det umalt metall stripen, og for en Honda, er det en jording som ligger nær fronten av bilen.
6

Start fungerende bilen og la den gå i et par minutter , fortsatt holde alle klemmer på. Etter at bilen har varmet opp, starte hybridbil og kjøre i et par minutter. Hvis hybrid fremdeles ikke starter, slå av både biler og dobbeltsjekke dine klemmer.
7

Fjern kablene i motsatt rekkefølge som du koblet dem. Selv om begge bilene er på, være oppmerksom på ikke å la klemmene berøre hverandre før alt er frakoblet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105544.html

Previous:
Next:

hybrid Cars