Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Fakta om hybridbil

Mens mange mennesker er nå snu til hybridbiler til grunn økende gasspriser, andre velger for hybrid av miljømessige grunner. Det finnes mange morsomme og interessante fakta om hybrid, bilen så holde lesing for å finne ut om en hybridbil kan være den perfekte bilen for familien din. Gagne miljøet

Hybrid biler er bra for miljøet som de bruker mindre gass og redusere smog opptil 90 prosent.
Egenskaper

Hybridbiler har mange flotte funksjoner, som for eksempel å få 50 til 60 miles per gallon av gass. Du trenger ikke å koble en hybridbil i fordi den lader som du kjører den. Hybridbiler har lavere avskrivninger verdier, så de er veldig lette å videreselge. Du kan motta en skatt rabatt fra regjeringen hvis du eier og kjøre en hybridbil.

Auto Salg Statistikk

Hybrider var litt av en hit når de først dukket opp på auto markedet. Ifølge The Prudential Equity Group, i 2004 var det 80.000 hybridbiler solgt. Ifølge JD Powers, ble 256.000 solgt i 2006. Disse rapportene er for USA bare!
Ingen Støy

En hybridbil er veldig stille, i motsetning til en konvensjonell auto. Den slår også ned når du kommer til en fullstendig stopp for å lagre gass. Dette er svært gunstig for de som kjører i stop-and-go-trafikk.
Misforståelse

Hybrid biler pleier å være dyrt. Men, du får pengene dine er verdt. Du får pengene tilbake i mengden av pengene du sparer på gass og vedlikehold av hybridbil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105286.html

Previous:
Next:

hybrid Cars