Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan Clean Diesel Eksos Filter

Diesel partikkelfilter, eller DPFs, bidra til å regulere diesel-utslipp i et forsøk på å møte standarder satt av Environmental Protection Agency. Diesel partikkelfilter vanligvis er plassert i utgående eksos flyt røret. Disponibel DPFs, som normalt brukes bare i off-road applikasjoner som tungt utstyr, forkastes når de har blitt fylt med partikler. Gjenbrukbare, passive gjenoppfriske dieselpartikkelfilter vil rense seg selv, mens aktive filtre kan rengjøres raskt og enkelt. Instruksjoner
en

Se brukerhåndboken for å finne ut hvilke type partikkelfilter er i bilen. Passive regenerering filter krever ingen innsats på den delen av eieren å rengjøre, mens aktive regenerering filtre kan trenge midlertidige kjøring justeringer for å bidra til å rense filteret.
2

Sjekk dashbordet for å bekrefte at diesel partikkelfilter filter varsellampen lyser. Vanligvis vil kjøre ved lave hastigheter eller i stop-and-go forhold for en lang tid utløse dette lyset, noe som indikerer at eksosen ikke har vært varmt nok til å effektivt forbrenne partikler fanget i filteret. Tette dieselpartikkelfilter kan føre til dårlig kjøretøyets ytelse og må tas med til forhandler for profesjonell service dersom en enkel rengjøring ikke utføres.
3

å gjennomføre en enkel rengjøring, drive kjøretøyet til en motorvei eller andre high-speed kjørebane. Akselerere før bilen når hastigheter over 40 miles per time. Fortsett å kjøre bilen i hastigheter over 40 mph i minst 10 minutter, noe som vil øke avgasstemperaturbegrenseren til et punkt som vil fjerne eventuelle partikler fanget i filteret. Se etter varsellys for å slå av, noe som indikerer at diesel partikkelfilter har blitt rengjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105196.html

Previous:
Next:

diesel Cars