Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik oppgraderer Power Stroke Diesel

The Power Stroke diesel motor er best kjent for sin tilknytning til Fords heavy duty utvalg av F-serie pickups. Gjennom årene har Power Stroke vært tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner inkludert 7.3, 6.0, 6.4 og 6.7-liters modeller. Avhengig av hvilken modell, er Power Stroke motor spesifisert til å kunne produsere opp til 390 hestekrefter og 735-kilos feed av dreiemoment. Oppgraderinger til motoren er et populært tema blant Ford diesel entusiaster som søker ekstra hestekrefter, dreiemoment eller drivstofføkonomi. Du trenger
Strøm Stroke diesel utstyrt kjøretøy Fondsavkastning deler
Budget
Vis flere instruksjoner
en

Outline et budsjett og tidsramme for Prosjektet med å bestemme hvor mye penger du kan med rimelighet råd til å bruke, og hvor ofte. Å vite en prisklasse som du er villig til å bruke på deler vil hjelpe deg å avgjøre de beste delene til å kjøpe uten å forårsake økonomisk belastning.
2

Supply motor med ekstra drivstoff ved å kjøpe og installere ettermarkedet injektorer og makt programmerere. Injektorer forbedre Strøm Stroke diesel ytelse ved at en større sjanse for drivstoff skal leveres til motorens sylindre. Sikre at injektorer får nødvendig drivstofftilførselen til å fungere ordentlig, kan oppnås gjennom installasjon av en programmerer. Strøm programmerere jobber med bilens elektroniske kontroller for å regulere funksjoner som drivstoff og timing i et forsøk på å øke hestekrefter.
3

Oppgrader luftstrømmen komponenter i motoren, noe som vil bidra til effektivt å brenne den ekstra brennstoff som pumpes inn i motorens sylindre, ved å installere en forestilling turbo eller luftfilteret system. Tillat mer ren, kald luft som trekkes inn i motoren med tillegg av et oppgradert luftfilter. Mer luft vil føre til mer effektiv drivstofforbruk og redusert avgass temperaturer. Kontroller at strømmen Stroke motorens turbo er i stand til å holde tritt med økt luft og drivstoff forbruk ved å forske og installere en turbolader i stand til effektivt å skape løft med motorens andre oppgraderinger.
4

kjøpe og installere hodet studs og ny leder pakninger for motoren som hestekrefter som Power Stroke motor produserer begynner å øke. Innføringen av ekstra brensel inn i motoren kan forårsake en økning i forbrenningstrykket som kan føre til en blåst hode på motoren. Installer head studs som langsiktig forsikring for trivsel av en Power Stroke motor som produserer makt over lager spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105200.html

Previous:
Next:

diesel Cars