Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hva er en Urea Tank?

Urea, som du kanskje skjønner, kommer fra urin. Mer spesifikt, fører protein forbruk til produksjon av urea. Nyrer filtrere fra urea fra kroppen. Urea tanker vil være obligatorisk på alle dieselmotorer laget i USA fra 2010. Formål

Urea binder seg med NOx som slippes ut av dieselmotorer, og dermed redusere diesel-utslipp som er ansvarlige for smog og luftveissykdommer som astma.
Effectiveness

Ifølge en talsperson fra Selektiv katalytisk reduksjon Interessenter Group, urea tanks redusere NOx-produsert av dieselmotorer med så mye som 90 prosent.

Bruk av et dieselpartikkelfilter kan ytterligere redusere utslippene til nesten 100 prosent.

Problemer

Urea tanker må fylles hver 10.000 til 15.000 miles, avhengig av maker.

Når tanken er tom en sikkerhetsmekanisme hindrer bilen i å starte, og noen produsenter har ikke tatt en urea måleren til å indikere urea nivå.

De fleste biler med urea stridsvogner har et varslingssystem på plass, men systemet doesn ' t tillate nivået av bevissthet om at en måler ville gi.
Produksjon

Urea kan produseres industrielt ved hjelp av ammoniakk /karbondioksid teknologi. Under press og under høye temperaturer, ammoniakk og karbondioksid reagerer skape ammoniakk, ammoniumkarbamat og urea. Urea er krystallisert og fjernet, og ammoniakk og karbamatet resirkulert til reaktoren.
Risks

Urea er et giftig kjemikalie. Eksponering for urea krystaller kan føre til svie i halsen og lungene. Videre er urea brennbart. (Bensin er både giftig og brennbart så vel når mishandlet.)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105065.html

Previous:
Next:

diesel Cars