Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Typer Diesel Fuel Injection Systems

Diesels var noen av de første motorene å motta bensininnsprøytning. Selv om mange anser dieselmotorer å være litt mer enn agrar chuggers, betyr det faktum at de er ofte brukt i industrielle innstillinger for timer på slutten at kostnader og offentlige følelser ta en baksetet til effektivitet, holdbarhet og økonomi. Throttle Body Injection

Throttle body injeksjon (TBI) er svært lik carburetion, så like, faktisk, var at mange spjeldhus injeksjon enheter faktisk tilpasset fra gass-forgassere. TBI er forskjellig fra forgassing ved at den bruker en eller et sett av nedover rettet injektorer til å skyte brensel inn i motoren under trykk i stedet for å tillate den å bli trukket inn av motoren vakuum. TBI er ganske uvanlig på moderne dieselmotorer, først og fremst fordi det ikke fungerer godt med turbolading og fordi det var allerede bedre alternativer på scenen da den ble utviklet.
Multipoint Injection

Noen industrielle dieselmotorer bruker multi-point innsprøytning (MPI) lik den som brukes i de fleste biler. MPI systemer utnytter en enkelt eller dobbelt drivstoffpumper å mate drivstoff sprøytebrukere montert i innsugingsporten av motoren. Den injektorer spray drivstoff inn i motoren er inntaksventiler gjennom inntak port. Denne utformingen er ganske sjelden på dieselmotorer, først og fremst siden det ble utviklet etter den mekaniske direkte injeksjon brukes på de fleste dieselmotorer og gir ingen reell fordel for kompresjon-motorer.
Direct Injection

direkte injeksjon har vært brukt på dieselmotorer siden 1950. Disse systemer bruker en sterk, positiv fortrengning drivstoff pumpe for å pumpe diesel gjennom injektorer montert direkte i sylinderen. Disse injektorer sitte på hvor tennpluggen ville være på en gassmotor og fungerer bra med dieselmotorer fordi de kan innføre store mengder av brennstoff inn i forbrenningskammeret på samme måte som stempelet når sin topp komprimering. Dette gjør forbrenning arrangementet mye raskere, mer stillegående og kraftigere enn det ellers ville være.

En interessant komponent som setter direkte innsprøytning fra andre typer er drivstoffpumpen. En direkte innsprøytningspumpe er nesten identisk i form og funksjon til en liten fire-takts motor, men passerer flytende diesel i stedet for luft og drivstoff. Disse "positiv fortrengning" pumper utvikle de meget høye og stabile drivstoff trykk som trengs for å sprøyte inn brensel mot trykkraften av en stigende stempel. Uten en positiv fortrengning, vil luften på toppen av den stigende stempelet overvinne drivstoff press og tvang luft bakover i brenselet linje.
Common Rail Injection

Common innsprøytning (CRI) er en kombinasjon av både direkte innsprøyting og flerports injeksjon. Som multi-port injeksjon, bruker CRI et vanlig drivstoff rail (reservoar) for å mate flere injektorer, men de sprøytebrukere er montert på innsiden av sylinderen-lignende direkte innsprøytning. Denne designen gir ingeniører fleksibilitet til å kontrollere mengden av drivstoff injisert og drivstoffinsprøyting med en datamaskin, en umulig feat for tradisjonelle mekaniske direkte innsprøytning som er avhengig bare på injektor pumpe timing å regulere drivstoff. Hemmeligheten til CDI suksess er dens singel, kraftig drivstoffpumpe, noe som kan presse den (veldig tykk) fuel rail til mer enn 23,000 pounds per kvadrattomme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105083.html

Previous:
Next:

diesel Cars