Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik fjerner glødeplugger med en Tool

Diesel motorer har en rekke fordeler fremfor bensin motorer, men de krever også sine egne spesielle deler og vedlikehold. Når en dieselmotor mislykkes, resulterer det ofte fra dårlige glødeplugger. I likhet med bensin motor tennplugger, plugger glød bistå dieselmotor sylindere i forbrenningsprosessen. Snarere enn å bruke en elektrisk gnist, har glødeplugger varmeelementer som gradvis varme opp og bidra til å drive sylindrene. Disse varmeelementene er ganske delikat, så vet hvordan du skal bruke spesielle glødeplugg ekstraksjonsverktøy spiller en avgjørende rolle i vellykket glødeplugg fjerning. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric dyp socket sett
Socket driver
Penetrating olje
Glødeplugg kjøkkenvifte sett
Vis flere instruksjoner
1

Fjern sensor ledninger festet til glødeplugg sensorkontakter med en 8-mm fastnøkkel. Mutrene som holder sensoren ledninger i stedet er svært liten, ikke glem å samle dem under fjerning
2

Skru en glødeplugg hodet med en 10-mm eller 12 mm dype kontakten installert på. en socket driver, avhengig av størrelsen på glødeplugg, til du har utsatt alle trådene.
3

Spray glødepluggen med penetrerende olje.
4 < p> Lukke en 10-mm eller 12 mm split mutter rundt bunnen av glødeplugg tråden, og hold det på plass med en 10-mm eller 12 mm fastnøkkel.
5

Installer en spacer fra glødeplugg kjøkkenvifte ligger mellom den delte mutteren og topplokk. Den spacer vil gi en base for pluggen under utvinning og hindre glødeplugg fra å bryte ut i topplokket.
6

Skru av glødeplugg med en 10-mm eller 12 mm dype kontakten mens holder den delte mutteren på plass på bunnen av glødepluggen med et 10 mm eller 12 mm skrunøkkel. Skru av glødeplugg til du har fjernet det.
7

Gjenta denne prosessen med alle glødeplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105137.html

Previous:
Next:

diesel Cars