Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Fakta om Honda Clean Diesel Fuel Vehicles

I 2008 gjorde Honda mye bølger med kunngjøringer av et marked presse for å få rene dieselbiler til USA og bilkjøpere i Amerika. Men innen 2010, hadde selskapets ledelse endret. Mye av endringen i retning har å gjøre med salg forventninger og endret økonomi. Bakgrunn

På 1990-tallet en rekke stater, ledet av California, begynte å vedta strammere luft forskrifter og lover som påvirker bilens utslipp. Disse clampdowns på bileksos fanget bilprodusentene oppmerksomhet fordi det til slutt ville gjøre det vanskelig, om ikke umulig, å fortsette å selge de samme bilen design når de rene luft lover ble vedtatt. Som en følge av endringene, ble dieselbiler effektivt faset ut av produksjon for det meste (lastebiler fortsatt forble).

Men mot slutten av 2000-tallet, har bilprodusenter hadde god tid til å avgrense Forbruket av diesel i bilmotorer og miljøutslipp. Resultatet er bedre utslipp ytelse med dieselbiler. Mye av endringen har vært drevet av bedre elektronikk administrerende motorsystemer til fine nøyaktighet.
Produksjon Schedule Forventet

Mot slutten av 2000-tallet, Honda gjort en pitch som det planlagt å innføre rene dieselbiler til mainstream bilkjøpere. Halvparten av bilene som selges i Europa allerede brukte rene dieselmotor design, men konseptet var fortsatt ganske sjelden i det amerikanske bilmarkedet. Mye av markedet tilnærming doserte om kontinuerlig kjøpekraft av den amerikanske forbrukeren til å betale for nye design. De 2008 planer antatt en 2010 lansering av de første Honda ren diesel biler på markedet.
Diesel Design resultatutvikling

Honda ren diesel kjøretøy hadde mye å tilby. I prototype og innledende testing, ga bilen Toyota Prius en løpe for pengene sine, og produserer nesten 63 miles per gallon med motorvei hastighet. I tillegg ble det Honda kjøretøy produsert med en full-size Accord kroppen, ikke den kompakte utformingen av Prius.
Honda Fordeler

Igjen, stort løft av ren diesel kjøretøy var Honda evne til effektivt å doble kjørelengden versus et tradisjonelt drivstoff kjøretøy på motorveien (vanligvis under 30 miles per gallon). Videre hadde de nye Honda ren diesel modeller ingen av de historiske lukt, røyk og farging av tradisjonelle dieselbiler, men kraften som produseres av ren dieselmotor var fortsatt betydelig bedre enn tradisjonelle fuel motorer.
Endring i selskapet Direction

og med midten av 2010, endret Honda sin mening om push for ren diesel biler i det amerikanske markedet. Produksjonsplaner ble kansellert, og forventet fabrikken oppsett for diesel bilproduksjon ble omdirigert til hybridbil forsamlinger i stedet. Honda ledelse formidlet til pressen at det føltes sine markedsveddemål spilte bedre med hybrid biler, som giftet seg med en tradisjonell motor for å lade batteriet utforming, i likhet med det som allerede eksisterer med Toyota Prius.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105085.html

Previous:
Next:

diesel Cars