Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan lage Biodiesel Fuel

Biodiesel drivstoff er et alternativ til dyrere petroleum drivstoff som vi vanligvis bruker for våre biler. Forskjellen er at biodiesel brenner renere og varer lenger, noe som gjør det mer miljøvennlig. Biodiesel drivstoff er laget av butikk-kjøpte vegetabilsk olje, lut og metanol. Det kan gjøres hjemme på et trygt sted. Les videre for å lære mer. Du trenger
Vegetabilsk olje
Metanol
Lye
Blender
Decanter eller trakt
Vis flere instruksjoner
en

Samle tre til fem gram av lut, 200 milliliter metanol og en liter ny vegetabilsk olje. Luten kan være enten natrium-hydroksyd eller kalium-hydroksyd, og kan finnes ved soapmaker leverandørens butikk. Metanol kan vanligvis finnes på bulk flytende drivstoff distributører eller på racerbaner.
2

Løs opp lut inn i metanol første til å opprette natriummetoksyd. Bland natriummetoksyd med vegetabilsk olje i en blander i ca 20 minutter. Sørg for at blenderen er på lav hastighet med lokket godt på.
3

La blandet blandingen sitte i romtemperatur i åtte timer. Deretter overfører alt i en glassbeholder. Glyserin som har dannet vil synke til bunnen av beholderen din.
4

Separer glyserin fra biodiesel. Bruk en kanne eller en trakt for å fjerne glyserin i en egen krukke eller beholder, slik at biodiesel ikke danner til en gel-lignende konsistens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105044.html

Previous:
Next:

diesel Cars