Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Om Duramax Dieselmotorer

Selv om noen kanskje avvise Duramax og dens vert gm lastebiler som dinosaurer av en mer drivstoff-rik alder, da bevaring tok en baksetet, faktum er at disse motorene er blant de kraftigste, pålitelige og avanserte i verden i dag. Duramax diesel ble laget fra dag én for å hjelpe GM dominere diesel markedet, og er fortsatt sterk i sine respektive markeder. Utvikling og introduksjon

motsetning til Cummins motorer som brukes av sine Dodge konkurrenter, var GM Duramax en helt "clean sheet" design. Den Duramax var avkom av GM forhold til produktive diesel produsenten Isuzu, som har (per april 2010) solgt mer enn 400.000 oljekjeler i USA siden 1986. Isuzu skrev den grunnleggende motoren arkitektur, og GM lagt de ancillaries og elektronikk å gjøre det arbeidet i sin GMT linje av tunge lastebiler. Den Duramax rammet amerikanske kysten i 2001, og ble umiddelbart tatt med på Wards "10 Best Engines"-liste for det året.
Beskrivelse

motsetning til de fleste dieselmotorer i Amerika (som er generelt inline-konfigurert), er duramax en V-8. Selv om de fleste dieselmotorer av tiden var seks sylindere, gikk Isuzu med åtte for Duramax å hjelpe den kjøre jevnere. De valgte V-konfigurasjon fordi en inline-åtte sylinder ikke ville passe under panseret på GMs kommende lastebil linje. Alle Duramaxes bruke en enkelt turbo fra fabrikken for å mate sine 6599 cc (402 cubic inches) av fortrengning. Har

Factory rangeringer

Duramaxes kommer i flere konfigurasjoner siden starten i 2001. Den laveste-drevne var 250 horsepower/460 pund-fot dreiemoment LLY-serien Duramax brukes i Chevrolet Express /GMC Savanna varebiler. Mellomtone-motoren hadde 300 horsepower/520 pund-fot dreiemoment, og toppen av linjen (som i 2010) er det 365 horsepower/660 pund-fot dreiemoment LMM-serien brukes i 2007-og-up Silverado Heavy-Duty Lastebiler (HDS) og Sierra HDS.
Potential

Mens kraftig fra fabrikken, er den Duramax virkelige krav til berømmelse sin makt potensial og enkel modifisering. Starter med en 300 hestekrefter LLY, er mer enn 425 hestekrefter lett oppnåelig med en ettermarkedet eksos, inntak og dataprogrammerer. Gale Bankenes beryktede Sidewinder Duramax diesel pakken har oppnådd mer enn 700 hestekrefter og 900 pund-fot døde pålitelig strøm, med massevis av potensial venstre. Mest imponerende gjør Sidewinder pakke £ 800-fot i en stor bue fra 3000 til 4500 RPM (bare 500 sjenert av motorens redline).
The Other Duramaxes

GM opprettholder to andre motorer med Duramax navn, men heller ikke bære noe forhold til det opprinnelige. Jo bedre kjent av de to er GMs Behemoth LG4 7.8L (475 kubikk tommer) kommersiell-grade lastebil motor. Den LG4 er en ganske tradisjonell inline-6-motoren gjør 300 hestekrefter og £ 860-fot i topp trim. Som "ekte" Duramaxes, LG4s gjøre bruk datastyrt innsprøytning for økt kraft og redusert utslipp, ellers de to er ingenting likt. GM var også arbeider på en 4.5L lillebror til den opprinnelige Duramax (kalt LMK), men designet ble satt på ubestemt venting under omstilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105084.html

Previous:
Next:

diesel Cars