Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan sette Timing på en Caterpillar C15

Caterpillar C15 sekssylindrede dieselmotorer brukes til å drive tungt utstyr, industrielle kjøretøy og kommersielle båter. Den C15 benytter en motor kontroll modul, eller ECM, som grensesnitt med sensorer på drivstoff sprøytebrukere. Signaler fra ECM antennes varme plugger på toppen av hver forbrenningsslaget. Vanligvis setter du injeksjon timing som en del av en utvidet vedlikeholdsprogram eller når du utfører motor arbeid. Jobben krever en Caterpillar Electronic Tjenesten Tool, eller Cat-ET, og programvare plate spesifikke for Acert eller tidligere C15 motorer. Du trenger
Cat-ET og programvare plate
ECM interface adapter
Vis flere instruksjoner
en

Park stykke av tungt utstyr, industrielle kjøretøy eller båt i et ventilert område som har en nærliggende 110-volts strømuttak. Ta av motordekselet.
2

Koble strømledningen fra Cat-ET enhet til uttaket. Velg "On"-funksjonen på enheten, og sett programvaren platen. La platen å laste som vises på displayet.
3

Se service manual for utstyr, kjøretøy eller båt og finn ECM boksen. Trekk av C15 i kontakten på boksen. Flytt kontakten og ledningene til den ene siden.
4

Fest ECM interface adapter til ECM-boksen. Koble de viktigste grensesnittet bly fra Cat-ET enheten til adapteren. Start C15 motoren og la den gå på tomgang.
5

Velg "Electronic Unit Injection"-funksjonen på Cat-ET enhet. Vent til displayet viser et utvalg av tidsparametrene og en "Last ned in Progress"-vinduet.
6

Velg "Program"-funksjonen på Cat-ET enhet. En fremdriftsindikator i vinduet indikerer injektoren timingen er i gang. La programmering for å fullføre, som indikert av fremdriftslinjen.
7

Slå av C15-motoren. Koble adapteren og Cat-ET bly fra ECM boksen. Sett på C15 ECM-kontakten til boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105235.html

Previous:
Next:

diesel Cars