Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan lage Smoke Brytere på LB7s

The Duramax LB7 er en dieselmotor som ble produsert 2001-2004. Denne motoren ble ofte installert i store lastebiler som Chevy Silverado HD og GMC Sierra HD, og ​​er fortsatt i omløp som i 2011. En røk-bryteren brukes for å lure motorsensorer inn expending mer brensel, noe som resulterer i en stor røyksky blir tvunget ut av eksos. En røyk bryteren kan gjøres for LB7 motorer med lite problemer. Du trenger
Drill
Vippebryter
Component butt connectors
Wire strippere /kniver, Elektrisk tape
Quick-innstillingen lim
Vis flere instruksjoner

en

Velg et sted i bilen for å installere bryteren. Dette er vanligvis opp til personlig preferanse, men typisk, under rattet på dashbordet eller tilgjengelig område med plass til montering er ideelt.
2

Strip en tomme av isolasjon av vippebryter trådens dirigenter bruke wire strippere. Sett inn en flat komponentilkoblingen på enden av hver ledning og komprimere dem med tang.
3

Bor et hull i dashbordet for bryteren. Kjør vippebryteren ledninger om hullet. Tape bryteren på plass midlertidig.
4

Finn runde tetningen under dashbordet i høyre hjørne. Denne maljen fører inn i motoren. Bore et lite hull i midten av tetningen. Kjør vippebryteren ledningene gjennom hullet og inn i motorrommet. Åpne panseret. Koble lastebil batteritilkoplingene.
5

Finn motoren map sensor med lastebil håndbok. Som LB7 motorer ble installert på flere bilmodeller, vil dette trinnet variere. Bruk den manuelle sin krets diagram å fortelle hvilken ledning går kartet signal.
6

Koble kartet sensor wire. Stripp 1 centimeter isolasjon ut av kartet sensoren ledning. Kjør ledningen fra bryteren til kartet sensor wire. Koble den andre ledningen fra startbryteren til en av de gjenværende ledningene på kartet sensor.
7

Sikre alle de strippede ledningeforbindelsene med elektrisk tape. Koble til batteriet. Starte kjøretøyet. Rev opp motoren og snu vippebryteren for å teste. Svart røyk vil tvinge ut av eksos når bryteren er snudd. Fjern tapen fra bryteren. Påfør rask innstilling limet rundt hullet. Hold vippebryteren på limet til den går ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105236.html

Previous:
Next:

diesel Cars