Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

The Best Diesel tunere

Diesel tunere er verdifulle for bilentusiaster som eier diesel lastebiler. De primært ble utviklet for å øke hestekrefter, bedre drivstofføkonomi og for å gjøre den generelle kjøreopplevelsen mer fornøyelig. Economind Banks iQ

diesel tuner er laget av banker, og har spesifikke modeller for Dodge, Ford, Chevy og GMC lastebiler. Den har seks forskjellige strøminnstillingene for å øke lastebil slepekraft opp til 100 horsepower.This produktet gir sjåførene mulighet til å justere styrkenivå og brems sikkerhet innstillinger i midten av kjøring. Det øker også drivstofforbruket slik at mindre drivstoff forbrukes når som helst effekt.
Triple Dog GT

tuner kan brukes på de fleste diesel pickups laget av Ford, GM og Dodge. På grunn av sin avanserte motor tuning prosessen, forbedrer Triple Dog Gauge Tuner drivstofføkonomi og kan legge mer enn 100 hestekrefter til lastebilen. Produktet også skjermer og skjermer over 15 forskjellige kjøretøy parametere, slik som kjølevæske temperatur, turtall, og real-time drivstofføkonomi.
Diablosport Predator

Den diablosport Predator Tuner kan brukes med Chevy, Ford og GMC lastebiler. Det forbedrer på drivstofføkonomi, øker effekt opp til 120 hestekrefter, og re-kalibrerer speedometer for utstyr eller dekk-størrelse endringer knyttet til kjøretøyet.
Evolution CTS

Dette tuner, laget av Edge Products, kan brukes på Chevy Silverado, GMC Sierra og Ford diesel lastebiler. Den har flere effektnivåer for bedre drivstofføkonomi, ytelse og slepekraft. The Evolution CTS Diesel har en lys-følsomhet meter på sin touch-skjerm, slik at skjermen dempes når lys fra omgivelsene reduseres.
Smarty

Smarty Diesel Tunere bare jobbe med Dodge diesel lastebiler. De har 10 hestekrefter innstillinger, og kan øke en diesel lastebil med 170 hestekrefter. Smarty Diesel Tuner kan også øke drivstoffeffektiviteten med tre miles per gallon. Produktet har ABS programmering for dekk høydejustering slik at riktig lastebil hastigheten kan beregnes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105161.html

Previous:
Next:

diesel Cars