Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan du velger et Diesel Vehicle Over Gass

Diesel smører bilens motor bedre enn vanlig bensin, så dieselmotorer rutinemessig få så mange som 500.000 miles før de krever kostbare reparasjoner. Dieselbiler har over gjennomsnittet drivstofføkonomi og også kan kjøre på biodiesel, en fornybar ressurs, noe som gjør dem mye mer miljøvennlig enn biler som kjører på vanlig bensin. Finne en diesel i USA kan være utfordrende, though. Instruksjoner
en

Lær om fordeler og ulemper med dieselbiler før du starter jakten. Edmunds, har en nettbasert tjeneste som gir nye og brukte bil verdier og gir tonnevis av ressurser for bilkjøp, en hel seksjon viet til informasjon om å kjøpe dieselbiler. Kelley Blue Book nettsted tilbyr også informasjon om å eie og drive en diesel bil.
2

Bestem hvilken stil diesel bilen du ønsker. Mens valget av dieselbiler for salg i USA er en brøkdel av ikke-diesel modeller, kan du fortsatt finne kompakt, SUV, lett lastebil og tung lastebil modeller tilgjengelig. Diesel Technology Forum nettstedet inneholder informasjon om de modellene som er tilgjengelige for salg i USA
3

Forskning kostnadene for eierskap, priser og funksjoner av dieselbiler på samme måte som du ville gjort for noen bil kjøp. Sjekk ut pålitelige ressurser som "Consumer Reports" Annual Car pålitelighet rangeringer og eierkostnader sammenligninger. Du kan også finne krasjtest sikkerhetsvurderinger på diesel og andre kjøretøy ved å besøke National Highway Traffic Safety Administration hjemmeside.
4

Shop for en ny dieselbil ved å besøke lokale forhandlere som bærer diesel modeller. Du kan også kjøpe en ny diesel bil på nettet, ved hjelp av pristilbud tjenester som Autobytel og CarsDirect.
5

Kjøp en brukt diesel bil. Du kan finne brukte dieselbiler for salg på enkelte forhandler mye, særlig av produsenter som selger årets diesel modeller. Du kan også finne dieselmotorer biler for salg på eBay, i din lokale rubrikkannonser og på Craigslist. Og hvis du ikke ser noen for salg oppføringer, kan du plassere en "Wanted" ad.
6

Importer en dieselbil fra Europa. Hvis du ikke finner diesel bilen du ønsker stateside, kan du importere en fra større utvalg av modeller tilgjengelig utenlands. Imidlertid kan importere en bil inn i USA være en kostbar problemfri, og alle kjøretøy som importeres må bringes i samsvar med amerikansk sikkerhet og utslipp standarder. Du kan lese mer om kjøretøy import regelverk ved National Highway Traffic Safety Administration hjemmeside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105049.html

Previous:
Next:

diesel Cars