Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Fordelene av en Turbo Diesel

En turbo diesel motor er enhver forbrenningsmotor dieselmotor som en turbolader er lagt til. Ifølge Autotropolis.com, er en turbolader definert som en tvungen induktion kompressor som renner av utløpsgassen skapt av motoren for å forbedre luftstrømmen og motorkraft. Den ekstra turbolader forbedrer ytelsen til dieselmotor i en rekke måter, og som et resultat, har blitt vanlig i dieselmotor personbiler og lastebiler. Det har mange fordeler fremfor både tradisjonell diesel og bensinmotor. Flere Makt
turboladere forbedre lav hastighet makt.

turbolader øker luftstrømmen i turbo dieselmotor og som et resultat skaper forbedret lav hastighet dreiemoment, ifølge Autotropolis.com. Enten du kjører bil eller en lastebil, har turbo dieselmotor overlegen slepekapasitet som i sammenlignbare bensinmotorer eller non-turbo diesel motorer på grunn av denne forbedrede makt.
Bedre gass kjørelengde

Turbo diesel få flere miles til tanken enn bensinmotorer.

Bedre gass kjørelengde er en av de mest overbevisende fordelene med turbo diesel motor. Ifølge Bankrate.com, turbodieselmotorer har 20 til 30 prosent bedre drivstofføkonomi enn bensinmotorer. Ved å bruke mindre drivstoff mens du kjører, kan du kjøre videre mellom drivstoff hver tanking, slik at du sparer penger i det lange løp.
Mindre utslipp
Recycling eksos bidrar til å redusere utslipp.

Mens turbo dieselmotor fortsatt slipper ut mer eksos enn en hybrid, fordi det brenner mindre drivstoff enn bensin motorer, utstråler den mindre karbondioksid over alt. En annen måte det reduserer utslippene er ved resirkulering eksos, ifølge Autoropolis.com.
Redusert støy
Turbos redusere dieselmotor støy.

Tradisjonelle dieselmotorer er betydelig høyere enn bensinmotorer. I motsetning er turbo dieselmotor mye roligere og på nivå med loudness av bensinmotorer fordi stempelet dask og vibrasjon er mer inneholdt.
Forbedret ytelse
Turbo diesel har mer av en sporty ytelse.

Ifølge Autotropolis, kan både dreiemoment og hastighet lettere tilpasses til å levere høy ytelse med varierende hastigheter med turbo diesel. Videre har turbo diesel økte akselerasjon hastighet, og mange mennesker nyte "sporty" performance av en turbo diesel bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105081.html

Previous:
Next:

diesel Cars