Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan lage en Kitchen Shabby Chic

En shabby chic kjøkkenets kjennetegnene er dempet eller sol-bleknet farger, distressed skap og møbler, vintage-jakt tekstiler og antikke tilbehør, omtrent som en bodde i hytte følelse. Du kan fullføre denne looken for svært lite ved å handle på secondhand butikker, bruke ting du har rundt i huset, og noen DIY maleri og sliping. Du trenger:
trebord og stoler
Paint
Pensler og ruller
Drop klut
malingsfjerner
Sandpapir
Primer
Rags
pastavoks
Vintage stil stoff gardiner
Kuvertbrikker
Friske blomster og vase
Antique lysestaker
Vis flere instruksjoner
en

Paint en sol-falmet farge på ditt kjøkken vegger, for eksempel fersken eller grønn.
2

dører og noen hardware off av skap og ben av av tabellen. Stripe maling og sand alle overflater på skap, dører, bord og stoler.
3

Paint på et lag med primer om nødvendig på skap, dører, stoler og bord. Etter at det er tørt, påfør et tynt lag med en pastell farge. La tørke. Følg med et lag med hvit eller kremfarget maling.
4

Sand ned overflatene for å tynne den hvite malingen og fjerne det helt på noen områder som ville være naturlig slitt, slik som hjørner. Med en fuktig klut, tørk alt av slipestøv av. Påfør et lag med voks med en ren klut og la den suge inn over natten.
5

Fest bordben og skapdører og maskinvare.
6

Hang vintage stoff gardiner med antikk utseende gardinstenger, tie-backs eller kroker. Sett ned stoff sted matter på bordet i fargekoordinerte men ikke nødvendigvis matchende mønstre. Senteret en vase med friske blomster på bordet sammen med antikke lysestaker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105082.html

Previous:
Next:

diesel Cars