Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan Dekk Eksos Stack ved transport av en Cummins

Cummins er en dieselmotor produksjons-selskap som leverer motorer for alle typer applikasjoner, for eksempel 18-hjuls traktor-tilhengere, pickups, heavy-duty graving utstyr og til og med kraftprodusenter. Den eksosrør er et vertikalt eksosrøret at ventilene brente hydrokarboner opp og bort fra lastebilen til atmosfæren. Når en rigg med en Cummins dieselmotor må transporteres i stedet for drevet, må du dekke toppen av eksosrør til riktig holde smuss, rusk og fuktighet ut av motoren sylindere. Du trenger
Eksos stack regntrekk
Målebånd
Wrench
Gamle fille
Saks
Duct tape
Plastpose
Vis flere instruksjoner

en

Bolt på en vertikal-eksos regnhatten, tilgjengelig på traktor forsyne butikker, lastebiler stopper eller noen auto butikker. Måle lengden langs toppen for riktig størrelse, og sett lokket på toppen av bunken og stram klemmen for å holde den på en sikker måte.
2

Komprimer en gammel fille i hendene og sett den i eksosrør. Pakk duct tape over toppen av bunken og settes fille, bruke saks til å klippe båndet til en omtrentlig lengde på ca 6 inches. Skjær flere strimler av tape for å sikkert dekke fille inne i bunken, mens du trykker båndet fast på plass for en tett forsegling.
3

Cover eksos stabelen med en vanlig plast dagligvarer bag, deretter vikle duct tape over plast for å feste den på plass. Pakk noen duct tape horisontalt over røret for å dekke alle plast for en vann-tett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105113.html

Previous:
Next:

diesel Cars