Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Historien om Yanmar Diesel

Navnet Yanmar høres kanskje ikke kjent for amerikanske forbrukere, men selskapets motorer vises i mange kjente produkter. Selv Yanmar fremtredende etablert sine dieselmotorer i seilfartøy markedene i 1980, mange generatorer, verksted maskiner og verktøy traktorer solgt i USA - inkludert de som selges av John Deere og McCormick - bruk japansk-laget Yanmar dieselmotorer. Dette kommer ikke som noen overraskelse for de som er kjent med selskapets historie, som omfatter mange "nyvinninger" innen dieselteknologi. Beginnings

The Yanmar selskapet begynte sitt liv i 1912 i Osaka, Japan, som Yamaoka Hatsudoki Kosakusho. I 1921 ble selskapet tatt navnet Yanmar. Yanmar begynte sin lange forhold med dieselmotorer når det utviklet verdens første praktiske liten dieselmotor i 1933. Selskapet masseproduserte disse motorene i slutten av 1930 og begynnelsen av 1940-tallet ved anlegg i Amagasaki og Nagahama. I 1947 inngikk Yanmar markedet som ville bli sitt brød og smør, med fokus på små-sized dieselmotorer for fiskebåter.
1950 og 1960

å reflektere sin fokusere på dieselmotorer, Yanmar igjen skiftet navn til Yanmar Diesel Engine Co Ltd i 1952. I 1950 ble stor suksess for selskapets dieselmodeller som vant den tyske oppfinnere 'Association Diesel Gold Medal i 1955. I 1957 utvidet Yanmar til Brasil med sin første datterselskap. Av 1961 åpnet selskapet en landbruks divisjon - Yanmar Agricultural Equipment Co Ltd - og introduserte Tractor YM13A, som inneholdt en dieselmotor. Ved slutten av 1960-tallet, Yanmar begynte å eksperimentere med roterende motorer, lansert en ny serie med kompakte anleggsmaskiner og åpnet nye tjeneste baser i Singapore og Thailand og et datterselskap i Malaysia.

1970 og 1980

1970 så Yanmar utvide sin virksomhet i Indonesia og Nederland. På selskapets hjemmebane, var Amagasaki plante den første japanske fabrikken for å motta masseproduksjon anlegg sertifisering fra Japan Maritime Association i 1977. I 1981 åpnet Yanmar en amerikansk datterselskap. 1980 holdt noe av en diesel renessanse for selskapet, som introduserte verdens minste luftkjølt dieselmotor i 1983 - den Yanmar LA, som inneholdt en første-av-sitt-slag miniatyrisert bensininnsprøytning - og verdens første diesel påhengsmotor i 1987.
Modern Era

Innen 1992 hadde Yanmar produsert 10 millioner enheter og utvidet til produksjon av gass motor varmepumper og miljømessige forretningsutvikling. Selv om selskapet begynte å forske og utvikle mikro-gassturbin generatorer og speil-syklus gass Kraftvarme anlegg på 2000-tallet, er fortsatt fokus på dieselmotorer. I 2002 ble selskapet forenklet navn til Yanmar Co Ltd Per 2011, selskapets tilbud omfatter marine og industrielle motorer, marine motorer, girkasser og landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. Rundt om i verden, Yanmar dieselmotorer fortsatt strøm båter, generatorer og gården traktorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105237.html

Previous:
Next:

diesel Cars