Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan Bleed en Drivstoffledning

The drivstoff linjen bærer drivstoff fra drivstofftanken til bensininnsprøytning systemet i bilen din. Drivstoffslanger er under høyt trykk. Når du arbeider med dem, må du avlaste at trykket ved hjelp av noe som kalles en Schraeder ventil, som ligger på drivstoff jernbane i de fleste biler. Når du er ferdig å jobbe på drivstoffsystemet, tømme systemet for luft. For å gjøre dette, må du vite hvordan du skal blø et drivstoff linje. Du trenger
Box-end wrenchRagFlat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen din og finn drivstoff rail. Dette er vanligvis plassert mot baksiden av motorrommet, på toppen av motoren mot brannmur.
2

Finn Schraeder ventilen. Denne ventilen ser ut som en ventil stammen som du vanligvis finner på et dekk. Denne ventilen er en Utluftningsskrue som vil lette på trykket og rense luft fra systemet hvis du løsne eller fjerne den. På noen biler, kan du være i stand til å trykke ned på ventilen for å lette trykket.
3

Plasser en fille over enden av ventilen, og enten løsne ventilen med nøkkelen eller trykke ned midten av ventilen med den flat skrutrekker. Du vil høre luft som kommer ut av ventilen, men du kan også legge merke bensin sprøyting ut også. Fillen er å hindre bensin fra sprøyting over motorrommet.
4

Re-presse drivstoffsystemet ved å stenge ventilen og vri tenningen til "på" stilling (stillingen like før sveiven posisjon der du forsøker å starte bilen). Du vil høre bensinpumpen prime systemet. Når pumpen stopper, skru av tenningen, og slå den på igjen, og la den trykksette systemet igjen. Gjenta denne prosessen flere ganger.
5

Gjenta trinn 3 og 4 på nytt. Dette skal sikre at drivstoffsystemet er skikkelig luftet, og fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105060.html

Previous:
Next:

diesel Cars