Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik fjerner en Cummins Diesel Injection Pump

En Cummins bensinpumpe er ofte installert i diesel Dodge biler. Det er en obligatorisk del i moderne biler og alle Dodge kjøretøy siden de ikke kan stole på bare tyngdekraften for å få drivstoff til motoren. Skifte denne pumpen med en kraftigere ettermarkedet versjonen kan øke kraften i bil. Men for å installere en ny pumpe, må du fjernet den gamle. Dette er noe som kan gjøres av nesten alle bileieren. Du trenger
skrutrekker
Needle-nese tang
Fastnøkkel
Closed-endwrenches
Rags
Vis flere instruksjoner
1 < p> Rengjør overflaten av Cummins drivstoffpumpe med en fille. Bensinpumpen ligger på passasjersiden av bilen i nærheten av brannmuren.
2

Ta av lokket på stempelet og levering våren pumpen ved å løsne og fjerne mutteren som holder den på plass. Løsne og fjern mutteren ved å vri den mot klokken med en skiftenøkkel.
3

Drei stempelet pumpen 180 grader. Stempelet ligger nær bunnen av bensinpumpen.
4

Sett lokket på stempelet. Fest hetten ved å erstatte mutter og stramme den ved å dreie den med klokken med en skiftenøkkel.
5

Fjern metall krage som er festet til justering bolt ved å løsne låsemutteren. Vri mutteren mot urviseren med en skiftenøkkel. Du vil nå kunne skyve metall krage ut av bolten og slipp pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105215.html

Previous:
Next:

diesel Cars