Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan overvåke Diesel Fuel Pressure

tilbringe hundrevis av dollar på reparasjoner av drivstoff komponenter ødelagt av dårlige eller uberegnelig, kan drivstofftrykket være irriterende, for å si det mildt. Dieselmotorer og diesel drivstoff komponenter, for eksempel injeksjon pumper, krever en konstant tilførsel av drivstoff fra bilens tank. Hovedkomponenter vil til slutt mislykkes hvis lavt trykk blir et langsiktig problem. Men varsler et drivstoff trykkmåler eller varsellys generelt drivere før ting blir kritisk. Drivere kan da stanse driften sine kjøretøy før mangelen på drivstoff fører til store skader. Du trenger
Fuel manometer
Drivstofftrykk varsellampe
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en drivstoff trykkmåler eller varsellys for din bil søknad . Mest diesel ytelse tilbehør selskaper har et bredt spekter av drivstoff trykkmålere.
2

Installer drivstoff trykkmåler i henhold til produsentens instruksjoner. I førerhuset målere tillater føreren å overvåke drivstoff press hele tiden mens du kjører, og bør monteres på et lett synlig sted. Felles måle montering steder inkluderer øverst på midten av dashbordet og minnesteinen nær førersiden dør.
3

Overvåk drivstoff trykkmåler mens du kjører for å sikre at PSI er i tråd med produsentens anbefalte drivstoff press for ditt kjøretøy. Målere installert i motorrommet kan kontrolleres med bilen parkert, tomgang og panseret åpnes. Vanligvis bør drivstofftrykket av en dieselbil være nær 15 PSI mens i drift.
4

Installer en Drivstofftrykket varsellys på egen hånd, eller sammen med en drivstoff trykkmåler. Plasser den røde LED-lys følger med varsellys kit i en åpenbart synlig plassering av driveren. Ta hensyn til lyset som du gjør med andre dashbordet varsellys og opphøre drift av kjøretøyet for å diagnostisere drivstoff problemer når lyset tennes. De fleste drivstoff press varsellys er utformet for å komme på når bilens drivstoff trykket faller under 5 PSI, som kan forårsake skade på innsprøytningspumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105216.html

Previous:
Next:

diesel Cars