Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik installerer Strøm Stroke drivstoff sprøytebrukere

The Power Stroke motoren ble introdusert av Ford Motor Co i 1994. Det er en dieseldrevet motor med bensininnsprøytning. Vakuum skapt av en bensinpumpe trekker diesel fra drivstofftanken. Drivstoffet passerer gjennom filteret og blir sendt til drivstoff sprøytebrukere. Den injektorer spray drivstoff inn i sylinderen under inntak slag av motoren. Løpet av levetiden til en motor behovet kan oppstå for å reparere eller erstatte drivstoff sprøytebrukere. Du trenger
Motor olje
Bucket
Metric skralle og stikkontakter
Rubber Mallet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Injector Installasjon

1

Sug fjernet injektorer i en bøtte med rent motor olje i fem minutter før du prøver å installere dem i topplokket. Vær sikker på at skitt og rusk er fri fra injektorer, spesielt rundt sine dyser.
2

Skyv hver injektor i injektoren godt av topplokket. Vær sikker på at injektoren du installerer kommer tilbake i samme brønn hvor det ble fjernet. Bruk en gummihammer hvis det er nødvendig å banke forsiktig på injektoren til den sitter.
3

Skyv injektoren hold-down tilbake på plass og fest det ved å stramme injektor hold-ned bolt med en skralle og socket. Trekk til injektor hold-ned bolt til 120 ft lbs. Fortsett denne prosedyren for de resterende sprøytebrukere.
4

Installer olje skjold med en skralle og socket etter at alle injektorer har blitt installert og strammes til spesifikasjonene.
5

Install Ventilen-dekselet pakninger ved å trykke dem inn i sporet rundt hver topplokk. Fest injektoren sele til ventil dekke pakning ved å skyve den elektriske kontakten på selen inn kompis sin på ventildekselet pakninger. Monter ventilen dekker ved å stramme dem ned til motoren med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105225.html

Previous:
Next:

diesel Cars