Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Common Rail Diesel Pumps

The common rail diesel som brukes i store lastebiler og busser i dag ble første kommersielt utgitt i 1995 av Denso. The common rail diesel system har fordelen av å være drivstoffeffektiv samtidig ha mindre utslipp og å være mindre støyende enn sine common rail system forgjengere. The common rail diesel system benytter to pumper for å effektivt brenne diesel til å kjøre motoren. Electronic Pump

Den første pumpen i common rail diesel system i den elektronisk styrte bensinpumpen. Denne pumpen er neddykket i tanken hvor den filtre brensel og sender den inn i systemet som skal brukes av den andre pumpe, en høytrykkspumpe. Den elektroniske bensinpumpen benyttes i andre motorer i tillegg til common rail diesel. Fordelene med en elektronisk pumpe er at drivstoffet kan bli overført til drivstoffslanger enkelt og effektivt. I tillegg har senke bensinpumpen i bensintanken lagt sikkerhetsmessige fordeler, redusere risikoen for brann og eksplosjon i maskinrommet.
Høytrykkspumpe

Den høye trykkpumpe er den andre pumpe i common rail system. Når de elektroniske bensinpumpen filtrerer ut drivstoff fra tanken og sender den til systemet, går den til høytrykkspumpe der den komprimeres før du går videre til jernbane. Trykket i høytrykkspumpen oppnås via virkningen av tre stempler. Stemplene for høytrykkspumpen er anordnet med en vinkelavstand tilstrekkelig til å frembringe trykk i området 150-1350 bar. Trykket blir sendt gjennom en forbindelse rør til høytrykks-opphopning duct, eller det som kalles jernbane. Herfra er komprimert drivstoff sendt i passende mengder til forbrenningskammeret i motoren.
Fordeler

presisjon timing aktivert ved bruk av elektronisk bensinpumpen kombinert med høytrykkspumpe har hatt en positiv effekt på dieselmotoren. The common rail diesel system hadde gjort dieselmotorer egnet for alle typer kjøretøy. Mens de siste dieselmotorer hadde en negativ bivirkning av å være bråkete og utslipp overskytende røyk, har common rail system laget dieselmotorer mindre støyende men som samtidig er mer drivstoffeffektive også, som har lagt til deres popularitet. The common rail diesel systemet har funnet popularitet blant produsenter av byens biler også, og har blitt brukt i biler produsert av Fiat og Volvo blant andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105099.html

Previous:
Next:

diesel Cars