Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan du bytter fra Diesel til rapsolje

Mens de fleste diesel bileiere kjører sine motorer på petroleum diesel, er diesel motor som ren forbrenning en rekke vikarer, blant annet kommersiell biodiesel og, med mindre modifikasjoner, ren vegetabilsk olje. Vegetabilske oljer som raps har olje en høyere viskositet enn petroleum og raffinert biodiesel, fører vegetabilsk olje å stivne eller forbrenne ufullstendig i kalde temperaturer og føre til visse problemer med motoren, men en enkel konvertering prosessen varmer vegetabilsk olje gjennom radiatoren og erstatter gummi deler som kan svekke i kontakt med vegetabilsk olje, slik at din dieselmotor til å kjøre jevnt og sikkert på ren vegetabilsk olje. Med en enkel konverteringsprosessen og noen endringer i dine kjørevaner kan du begynne å nyte de miljømessige, og selv økonomisk, fordeler av en ombygd dieselmotor. Du trenger:
Conversion kit for en dieselmotor, inkludert slanger, en separat tank og nye inventar.
Vegetabilsk olje (virgin eller brukt)
Filter (0,5 mikron grade)
5-gallon drivstoff mugger
Vis flere instruksjoner
Engine Conversion
en

kjøpe en vegetabilsk olje drivstoff konvertering kit for din dieselmotor. Mens du kan kjøpe delene hver for seg, kjøpe settet vil garantere at du har alle delene du trenger, og at alle delene er kompatible og gir deg enkle instruksjoner for installasjon. En rekke selskaper produserer er de ferdige og mange rimelige og høy kvalitet alternativer tilgjengelig.
2

Installer konvertering kit. Enhver diesel mekaniker vil kunne hjelpe, men prosessen er også enkelt nok for deg å gjøre det selv. Hovedsak, må du installere en ekstra tank for å holde vegetabilsk olje (vanligvis holdt i bagasjerommet), slanger som går fra tanken til radiatoren for å varme oljen, et ekstra sett med slanger til drivstoff injektor, og i tilfelle av gamle dieselmotorer, nye pakninger for å erstatte gummipakninger som reagerer med vegetabilsk olje.
3

Fyll vegetabilsk olje tank med rapsolje eller annen vegetabilsk olje. Hvis du bruker brukt vegetabilsk olje, må du kanskje å filtrere oljen å fjerne store urenheter ved å kjøre den gjennom en 0,5 mikron filter og deretter lagre den i en forseglet krukke. I tilfelle av sterkt forurenset vegetabilsk olje, simpelthen la oljen sitte i en krukke fortsatt i omtrent en uke, tillate det meste av urenhetene til å slå seg ned til bunnen, og deretter å pumpe olje ut fra toppen gjennom filteret inn i en annen kanne. Ikke forsøk å filtrere sediment på bunnen.
Kjøring med vegetabilsk olje
4

Start motoren ved hjelp av konvensjonell diesel. Installasjonen vil forlate vanlig diesel tank på plass, og du vil fortsatt trenger å starte motoren med vanlig diesel før radiatoren er varm nok til å varme opp vegetabilsk olje og begynne å injisere det inn i motoren.
5 < p> Etter ca 15 minutter eller litt lenger i ekstremt kalde temperaturer, bytte drivstoff kilde til vegetabilsk olje. Noen konvertering kits vil gjøre dette automatisk, men de fleste vil ha en indikatorlampe å informere deg om at den vegetabilske oljen er klar og en bryter for å skifte drivstoff linjer.
6

Switch tilbake til diesel olje i noen minutter før du avslutter turen, spesielt i veldig kaldt vær. Mens gjenværende vegetabilsk olje i motoren din bør ikke være et problem, hvis motoren kommer til å sitte i kulden før sin neste bruk, skylle ut motoren med diesel er et godt forebyggende tiltak for å unngå tilstopping.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105100.html

Previous:
Next:

diesel Cars