Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan fjerner jeg Turbo Silencer Ring på en 1998 Diesel Dodge 3500?

The 1998 Dodge 3500 diesel pick-up truck er fabrikken utstyrt med en Cummins turbo diesel motor. For å redusere støy fra turboladeren, kalt en metallring en lyddemper ring eller innløp baffel er plassert på innsiden av turbo. Fjerning av lyddemper ringen ikke har noen effekt på kjøretøyets ytelse, men driverne vil merke en økt skingrende, fløyte-lignende støy uten ringen. Noen Dodge Ram 3500 eiere finner den høyere turbo støy å være en ønskelig funksjon. Du trenger
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret for å finne turboladeren i lastebilen. Det er i det bakre venstre hjørne av motorrommet. Fjern flex slange som kobler turbo til luftfilteret ved å løsne klemmen skruen og skyve slangen ut av turbo.
2

Identifiser lyddemper ring, en sølv-eller kull-farget tynn, runde stykke metall direkte inne i turbo innløp. Skyv flat skrutrekker forsiktig under låseringen som holder lyddemperen ringen på plass. Flytt skrutrekker sakte og ta vare for ikke å skade bladene på turboen. Som låseringen begynner å løsne, fortsetter å tvinge skrutrekker under den, flytter verktøyet i en sirkel rundt låseringen til den er helt fjernet.
3

Fjern lyddemper ring av forsiktig ta tak i det med to fingre og dra utover. Erstatte flex slange som er koblet til luftfilteret ved å skyve slangen tilbake på plass og stramme klemmen.
4

Oppbevar lyddemperen ring og snap ring på et trygt sted slik at den delen kan byttes Hvis den økte støyen blir et problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105095.html

Previous:
Next:

diesel Cars