Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik installerer en kraftoverføringsaksel

En kraftuttak (PTO) aksel, som vanligvis brukes på en diesel lastebil eller traktor, gir strøm til et vedlegg eller separat operatør. Den kraftuttak akselen lar vedlegg å trekke energi fra diesel lastebil motor. Diesel lastebil overføring normalt ha kraftoverføringsakslene montert rundt dem for spesifikke operasjoner. Noen av virksomhetene omfatter pumpe vann festet til en brannbil eller vann lastebil, slår blåser systemer for tørre materialer, heve og senke dump lastebil senger, drift mekaniske armer som hever bøtte lastebiler for elektriske svennebrev personell, vinsj og søppel komprimator drift. Du trenger
Strøm-take off akselmontasje
Skiftenøkkel
Beskyttende ark
Clean rag
Brake renere
Medium styrke anaerob lim
Glidemiddel

Vis mer Instruksjoner
en

løsne og fjerne sperren mutter og skive fra PTO forsamlingen med en skiftenøkkel. Installer en beskyttende ark på slutten av kraftuttaket å hindre bæreflate.
2

Påfør brems renere til de mannlige og kvinnelige gjenger på kraftuttaket for å fjerne olje og fett. Ikke bruk white spirit på gjengene. Ikke la de-greaser å komme i kontakt med akselen peiling.
3

Påfør en medium styrke anaerob lim til akselens gjenger. Træ kraftuttaket på PTO montering. Trekk til kraftuttaket bolt. Ikke stram.
4

Plasser PTO ringen utstyr og kopling på clutchen adapter plate. Sett ringdrevet boltene og trekk til med en skiftenøkkel.
5

Påfør et tynt lag med smøremiddel på kraftuttaket peiling og indre gjengene på clutch adapter plate for enkel montering. Monter clutch adapter plate og koblingen på PTO montering ved hjelp akselen peiling som en veiledning.
6

Fjern den beskyttende hylsen fra PTO slutten sin bærende rase. Juster koblingen topp bolthole med navet topp bolthole å gjøre det tilgjengelig om PTO sin bolig verktøy vinduet.
7

Installer PTO montering på motoren ved bruk av talje peiling som en guide for å justere flukt med drive-linjen akselen.
8

Installer og dreiemoment rustfrie bolter gjennom PTO bolig og inn i motorens kvinnelige guideposts. Installere hver kobling og hub bolt og dreiemoment 1 og 1/2 omdreininger for å bistå i koplingen og hub justering. Bar motoren og sette inn de gjenværende boltene. Stram alle boltene opptil 258 pounds per fot. Sjekk om veivakselen play dekker innenfor 0,02 og 0,42 millimeter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105211.html

Previous:
Next:

diesel Cars