Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Om Diesel Hybrid Cars

Diesel biler har eksistert siden 1936 og nyte en velfortjent rykte for sin større drivstoffeffektivitet. Som drivstoff-effektive av hybridbiler blitt stadig mer populært, er det ikke overraskende at diesel hybrider har begynt å gjøre sitt utseende. Kombinasjonen av dieselmotor og hybrid konseptet ser ut til å være en vinner i effektivitet og "Grønne". Identifikasjon

En hybrid er alle kjøretøy som bruker to eller flere kilder til makt for fremdrift. I biler, er dette oftest refererer til en hybrid Electric Vehicle (HEV), som er avhengig av både en elektrisk motor og en forbrenningsmotor. Dette gjøres i et forsøk på å oppnå større drivstoffeffektivitet.
Hensyn

Petroleum Fuel Engine Assistance modell av hybrid avhengig hovedsakelig på sin forbrenningsmotor, med elektrisk motor er i stand til bare lave hastigheter. Vanligvis vil denne modellen bruke den elektriske motoren på tomgang, og deretter bruke den til å akselerere opp til ca 20 eller 25 mph. Deretter vil den bensindrevne motoren startes automatisk og ta over for å gi propulsive power.The Toyota Prius er et eksempel på denne type hybrid.

Elektrisk Motor Assistance modell av hybrid bruker lavere effekt forbrenningsmotor motor, rettet rundt maksimal drivstoffeffektivitet. For å oppnå ekstra kraft for ting som klatring åser eller kraftig akselerasjon, bilen har en elektrisk motor som slår inn for å gi den ekstra kraft. Honda hybrider arbeid på dette prinsippet.

Hensyn

En dieselmotor er en forbrenningsmotor design som bruker komprimert luft for å antenne drivstoff i sylinderen, i stedet av tennpluggene anvendes i konvensjonelle motorer. Dieselmotorer er mer drivstoffeffektive, og også produsere vesentlig mindre karbonmonoksid enn konvensjonelle motorer. De kan også kjøre ut av biodiesel drivstoff (selv om en blanding av fossil diesel og biodiesel vil være mer normal). Denne kombinasjonen av elementer kan gjøre en diesel hybrid enda mer attraktivt for noen i markedet for å velge en energieffektiv og miljøvennlig kjøretøy.
Typer

Citro & # xEB; n C-Cactus, og Peugeot 308 er alle diesel hybrider som enten er for tiden på markedet, eller svært nær å bli der. Men begge disse bilene er fransk-laget og for det europeiske markedet. Citroen og Peugeot biler er ikke eksportert til USA i stor skala eller allment tilgjengelig der. Ergo, det er svært få hybrid dieselmotorer tilgjengelig eller på veien i USA og en betydelig andel av de som ikke var spesialbygd og modifisert fra andre kjøretøy som bruker ettermarkedet kits.
Potential

Volkswagen har gjort en offentlig forpliktelse til å introdusere hybrid versjoner av alle sine modeller i fremtiden, med Golf og Polo hybrider kommer i nær fremtid. Den nåværende VW hybrid diesel konseptbilen er en Polo, men Polos er for det europeiske markedet, ikke allment tilgjengelig i USA, og dette kan forsinke visningen av en VW hybrid diesel. Disse vil omfatte diesel hybrider, men detaljene er ikke tilgjengelig ennå. Chevrolet vil være å innføre en hybrid diesel-versjon av Volt i 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105053.html

Previous:
Next:

diesel Cars